Spray 4ON Total Grip
  • Spray 4ON Total Grip
  • Spray 4ON Total Grip

Spray 4ON Total Grip

PVP: 274,25 kr
273,71 kr
-1% 4on
Antisladd spray 4ON Total Grip | Förhindra svettningar med 4ON Total Grip anti-halkspray, den är mycket lätt att applicera och garanterar maximal vidhäftning i våta förhållanden
Skriv en recension

Spray för padel 4ON Total Grip

Bekämpa överdriven svettning på händerna med den nya 4ON Total Grip-sprayen. Det är en mycket avancerad produkt som ger ett torrt grepp om vår padelracket eller racket, vilket förhindrar att den glider ur våra händer. Så det blir din trogna följeslagare under sommaren eller de varmaste dagarna, eftersom vi svettas mer.

Kombinerar olika ingredienser som aktiveras av fukt. Det är väldigt lätt att applicera eftersom du bara måste se till att dina händer är rena och torra innan du applicerar, skaka flaskan och spraya från ett avstånd på cirka 20 centimeter. Som en rekommendation måste du vara försiktig med mängden du applicerar, eftersom om vi överskrider den ger det motsatt effekt.

4ON Total Grip Spray, egenskaper

  • 4ON Total Grip Spray är i en 200 ml flaska.
  • Neutraliserar svett och genererar friktion som möjliggör större kontakt med greppet.
  • Aerosolpartiklarna aktiveras av fukt.
  • Lämplig för padelracket, tennis-, squash- eller badmintonracket.
  • Den appliceras genom att spraya greppet eller händerna på ett avstånd av 20 cm.
  • Nytt komplement till Vibora Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för pojkar och tjejer som spelar padel eller utövar någon annan typ av racketsport och vill ha ett starkt och torrt grepp som förhindrar att det glider ur händerna under de varmaste dagarna, då vi svettas som mest.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en halkskyddsspray, så förbättrar den greppet vi har på vårt racket och förhindrar att det glider ur våra händer. Dessutom är det en väldigt enkel metod att använda och den är inte kladdig eller irriterande i händerna.

Upptäck mer om varumärket VIBORA

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features År: 2023
Våra bästa produkter