Ny Bullpadel 2023 kollektion, Hackrecension

Upptäck den nya kollektionen av Bullpadel 2023 padelrackets, där modellerna som du gillar så mycket återvänder med helt förnyad design och teknologi

I den nya Bullpadel 2023 produktkatalogen kommer du att kunna hitta ditt favoritracket beroende på spelnivå och spelstil eftersom den presenterar ett brett utbud av modeller. Den här säsongen kommer klassikerna tillbaka och vi hittar också något nytt som inte kommer att lämna dig oberörd.

Dessutom kan några av padelracket från Bullpadel 2023 Pro Line-serien ses i händerna på professionella spelare som Paquito Navarro , Martin Di Nenno , Alejandra Salazar eller Fede Chingotto bland andra.

Åsikter om Bullpadel 2023 padelracket

I den nya katalogen hittar vi Pro Line serien , indikerad för professionella spelare. Följande är nästa där modellerna är för avancerade spelare . Den har också Performance-serien fokuserad för medelnivåer samt Tourline serien för nybörjare.

Om du har provat någon av de nya Bullpadel 2023-racket kan du lämna dina åsikter i kommentarerna så att andra användare kan läsa din åsikt.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 2023

ERBJUDANDE: 3622 kr
RRP
: 3622 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Hack 03 2023

Vi börjar med en av de modeller som föredras av allmänheten: Hack 03 av Paquito Navarro . I år behåller den sin överdimensionerade diamantform med hög balans, vilket gör den till en kraftmodell för professionella spelare.

Den bibehåller multieva-kärnan tillsammans med en struktur med trikarbonteknik, vilket gör den till en ganska styv racket. Den presenterar den nya Adaptia-hjärtdesignen som gör att vi kan ta bort bollen med mindre ansträngning .

Bland dess teknologier sticker Air React Channel ut, vilket hjälper till genom att ge en fast struktur och förbättra kontrollen när du placerar bollen. Slutligen har den Hesacore grip systemet för att förbättra greppet och den anpassade vikten så att du kan ändra balansen i racket efter eget tycke.

Denna säsong återkommer denna modell med kontrollversionen som är Hack 03 CTR 2023 som har samma teknologier och gummin, men med en rund form och låg balans , kontrollpadelracket som namnet antyder.

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

ERBJUDANDE: 2535 kr
RRP
: 2535 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Om det du letar efter är en mer bekväm modell att spela , med en mjukare touch , är den senare Hack 03 Comfort , som har designats genom att kombinera glasfiber för att uppnå större flexibilitet och därmed större komfort.

Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

ERBJUDANDE: 3622 kr
RRP
: 3622 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2023

Vi fortsätter med en annan av märkets mest kända modeller, Vertex 03 som Juan Tello och Fede Chingotto spelar med . Dess form är diamant tillsammans med en hög balans som ger dig stor kraft i slagen men utan att ge upp kontrollen.

Angående dess struktur så har den tillverkats med kol i ramen tillsammans med ytorna i kolfiber xtend 12k som hjälper till att få ut bollen med snabbhet . Liksom sin föregångare bibehåller den strävheten i ansiktena som hjälper oss att få ut bollen med mer snurr. Till inredningen har multi eva gummi använts, ett skum med olika densiteter som ger oss en mycket bra effekt och kraft. För att avsluta, kommer hesacore i handtaget på racket och vibra-drivsystemet att ge dig ett bekvämare spel.

Även Vertex 03 CTR 2023 finns tillgänglig som med låg balans och rund form blir ett kontrollpadelracket för alla som föredrar det framför kraft.

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

ERBJUDANDE: 2535 kr RRP: 2535,00 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

För att fortsätta i Vertex-sortimentet hittar vi Vertex 03 Comfort 23 , som Martin Di Nenno spelar med. Även om den bibehåller diamantformen och den låga balansen för god kraft, försummar den inte komforten tack vare multi eva-kärnan. Detta översätts till ett gummi med två hårdheter som ger oss en halvhård touch .

Till ytan har glasfiberförstärkt med nervteknik använts i ramen, vilket kommer att ge större styvhet. För att avsluta bibehåller den grovheten som hjälper oss att lyfta bollen. Det finns också versionen för dam, Vertex 03 Woman 23 , Delfi Brea-racket som delar liknande teknologier, med en tyngre vikt och mer feminin kosmetika.

Bullpadel Flow 2023

Bullpadel Flow 2023

ERBJUDANDE: 2794,95 kr RRP : 2794,95 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 350-360

Bullpadel Flow 2023

Vi fortsätter Pro Line-serien med den möjligen bästa dam padelracket , Flow, Alejandra Salazars racket . Den här säsongen återkommer den med ett helt förnyat format, för vilket diamantformen har använts tillsammans med en hög balans för oslagbar kraft.

I kärnan har multi eva gummi använts, vilket ger oss en mycket kraftfull utgång men utan att tappa kontrollen för större spelbarhet. Strukturen har förstärkts med kol och glasfiber som hjälper till att ge oss en mer behaglig touch .

Som teknologier bibehåller den vibrationsdriften för att minska vibrationer och dess grova finish på ansiktena för oslagbara effekter.

Bullpadel Elite 2023

Bullpadel Elite 2023

ERBJUDANDE: 2897 kr
RRP
: 2897 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 350-360

Bullpadel Elite 2023

Vi avslutade med Elite, en mycket hanterbar modell tack vare dess runda oversize-format med en medium balans. Inuti har multi eva-gummi använts, vilket gör att långsammare bollar kan släppas samt bra fart i snabba.

Till sin yta har fibrixmaterialet använts som består av en kombination av glasfiber tillsammans med kol för större motståndskraft mot brott. Den upprätthåller Air React Channel, en teknik som ökar kontrollen när du placerar bollen och på så sätt undviker att missa enkla skott.

Bullpadel Axym DB 2023

Bullpadel Axym DB 2023

ERBJUDANDE: 2069 kr
RRP
: 2069 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 370-375

Bullpadel Axym DB 2023

Vi fortsätter med den avancerade serien av märket Bullpadel där vi kan hitta den nya Axym DM som återkommer med en förnyad design . Denna modell ger en mycket bra balans mellan kraft och kontroll tack vare sin droppform med innesluten balans.

Vad gäller dess kärna har multi eva gummi använts, vilket i kombination med glasfiber ger en mycket bra kuleffekt. När det gäller dess struktur så har glafitteknologi använts, vilket ger oss otroliga förnimmelser i varje slag. För större motståndskraft har kol använts i dess struktur, vilket också hjälper till genom att minska dess vikt.

Bullpadel Ionic Control 2023

Bullpadel Ionic Control 2023

ERBJUDANDE: 2259 kr
RRP
: 2276 kr

  • Cirkelform
  • Spelkontroll
  • Vikt: 360-370

Bullpadel Ionic Control 2023

För den som inte vill ge upp kontrollen, tar varumärket med sig den nya Ionic Control som har designats i ett runt format och med låg balans . Denna modell är idealisk för de personer som har en medelhög nivå och som letar efter ett racket som är så hanterbart som möjligt .

Glasfiber har använts för ansikten, vilket ger oss ett mycket bekvämt spel tillsammans med en grov finish som förstärker effekterna. I strukturen upprätthåller den glaphiten en kombination mellan kol och glasfiber för större motstånd men utan att förlora komforten i varje slag. För att avsluta kärnan är multi eva gummi.

Om du är en av dem som föredrar kraft finns även Ionic Power 23 , ett powerracket på grund av dess högre balans och diamantformat, så vi rekommenderar den till en spelare med en mer offensiv stil.

Bullpadel Elite Light 2023

Bullpadel Elite Light 2023

ERBJUDANDE: 1898 kr
RRP
: 1914 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 350-360

Bullpadel Elite Light 2023

Vi avslutar Next 2023-serien med Elite Light , en mindre teknisk version av Gemma Triays racket. Den är den lättaste och mest mångsidiga eftersom den har designats med en droppform och medium balans. Dess konstruktion, som alla modeller i denna serie, kombinerar glasfiber med kol , vilket ger den större motståndskraft mot brott.

För kärnan bibehålls multi eva, ett gummi som ger oss en mycket bra bolleffekt och kraft i varje träff. Slutligen har den designats med 3D-kornråhet, vilket hjälper oss att lyfta bollen.

I den här serien hittar vi racket för mellannivåspelare, snabba att anpassa sig till framsteg i spelet. Alla modeller har tillverkats med kol på ramen, glasfiber på ytan och mjukt gummi för att erbjuda en mycket bekväm touch och bra spelbarhet.

Bullpadel BP-10 EVO 2023

Bullpadel BP-10 EVO 2023

ERBJUDANDE: 1242 kr
RRP
: 1242 kr

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Multipurpose
  • Vikt: 360-375

Bullpadel BP-10 EVO 2023

Designad med droppformat och centrerad balans för att uppnå den bästa balansen mellan kraft och kontroll. Tack vare kombinationen av material är det väldigt lätt att spela med och gör att vi kan ta våra bästa skott i anfall och försvar.

Bullpadel K2 Power 2023

Bullpadel K2 Power 2023

ERBJUDANDE: 1035 kr
RRP: 1035 kr

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 350-360

Bullpadel K2 Power 2023

Perfekt för de spelare som letar efter kraft, den har designats i en diamantform och med balansen mot huvudet, med vilken sweet spot är mindre och ger oss mer kraft. Den gör dock ingen besviken i sensationerna heller, eftersom dess halvmjuka touch gör den mer hanterbar.

Vi avslutar med initieringen Bullpadel 23 padelracket , 3 modeller gjorda av glasfiber och mjukt eva-gummi som hjälper oss att enkelt återföra bollen till det rivaliserande fältet. Indiga Power 23 är tillgänglig för spelare som behöver extra kraft, Indiga Control 23 för idrottare som letar efter kontroll och Indiga W 23 för tjejer som precis har börjat spela.

Som du kan se, oavsett din nivå i Bullpadel 2023 kollektionen, kommer du att kunna hitta den padelracket som bäst passar dig och dina behov .

De kombinerar också märkets bästa teknologier för att ge dig den bästa prestandan på banan.