Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 2023
 • Bullpadel Vertex 03 2023
 • Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

PVP: 3 839,50 kr
1 809,50 kr
-53% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Vertex 03 2023 | Ny upplaga av Bullpadels bästsäljande racket, modellen som Juan Tello och Fede Chingotto spelar med som kännetecknas av sin kraft och hanterbarhet
Skriv en recension
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
Bullpadel Vertex 03 2023
1 809,50 kr
Bullpadel Vertex BPP-23001 mörkgrå padelväska
986,76 kr
Grå Padel teknisk skjorta
109,16 kr
Padelbollar Bullpadel Gold
59,24 kr
Price separated
2 964,66 kr
You save:
−1 291,15 kr
Pack price:
4 255,81 kr

Padelracket Bullpadel Vertex 03

Var den första att njuta av den bästa prestandan i varje action med det nya orangea Vertex 03 padelracket, tillgängligt i den mest avancerade serien i Bullpadel 2023-kollektionen. Den här säsongen blir det racket för Juan Tello och Fede Chingotto och återkommer med förbättrade fördelar tack vare till den nya Air Channel-tekniken eftersom den förbättrar dess aerodynamik och hanterbarhet.

Den har ett diamantformat med en medelhög balans, så den kännetecknas av att vara en kraftfull racket även om den inte försummar kontrollen. För sin tillverkning innehåller den kol i ramen tillsammans med nervkanaler samt kol xtend 12k på ytan. Den har även Topsin-råhet och genererar mycket bra sensationer med multieva-kärnan. Slutligen har den hesacore och låter dig ändra dess balans.

Bullpadel Vertex 03 orange och guld, egenskaper:

 • Ny Air Channel-teknik för Bullpadel Vertex 03 2023 som förbättrar dess prestanda.
 • Näve med hesacore och vibradrive-teknik som eliminerar vibrationer.
 • 2-densitet multieva gummi för att njuta av en exceptionell touch.
 • Oversize diamantformat med balans upptill.
 • Kolrörformade och plattor med 12k xtend-fibrer för en torrare touch.
 • Anpassad viktteknik som gör det möjligt att lägga vikt på ramen eller manschetten.
 • Hela omkretsen har förstärkts med nervkanaler och har en sandliknande strävhet.
 • Nytt racket för Juan Tello och Fede Chingotto, professionella WPT-spelare.
 • Finns i Bullpadel 2023 avancerade racketkatalog.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelare som letar efter extra kraft i att slå, eftersom den på grund av dess diamantformat och medelhöga balans erbjuder ett mycket bra slag men utan att försumma kontrollen för att kunna få ut bollen bakifrån under kontroll.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa Bullpadel-racket, blir den bästsäljande modellen varje säsong. I den här utgåvan återkommer den med en ny bild som kombinerar exponerat kol, en orange central logotyp samt några gyllene detaljer.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter