Bullpadel K2 Power 2023
 • Bullpadel K2 Power 2023
 • Bullpadel K2 Power 2023

Bullpadel K2 Power 2023

PVP: 1 097,00 kr
585,54 kr
-47% Bullpadel
Bullpadel K2 Power 2023 padelracket | Ge ditt spel mer kraft med detta Bullpadel-racket på medium nivå, en modell som sticker ut för sin kraft eftersom den är designad med en diamantform och hög balans
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel K2 Power 2023 padelracket

Vi analyserar hela katalogen som presenteras av Bullpadel 2023 med en modell anpassad för alla målgrupper. För de flesta träffarna presenterar vi det nya svarta och blåa K2 power padel-racket, en modell från performance-serien designad i diamantformat och hög balans, så sweet spot är mindre och sticker ut för sin kraft.

Även om det är ett powerracket är det inte lika tekniskt som andra modeller eftersom glasfiber- och mjuka eva-gummikonstruktionen ger den en mjukare touch, vilket ger större sensationer vid slag. Ramytan är tillverkad av kol och har förstärkts med strenforce-systemet för att uppnå bättre motstånd. Dessutom ger dess hjärtdesign stor stabilitet.

Bullpadel k2 power orange och grå, egenskaper:

 • Mer kraft med nya Bullpadel K2 Power 2023 för dess diamantformat och höga balans.
 • Halvmjuk touch tack vare användningen av mjukt eva-gummi i kärnan.
 • Stark och solid struktur med kolfiberram.
 • Yta med glasfiber, ett elastiskt material som gynnar snabb anpassning.
 • Förstärk armeringen för att minimera risken för brott.
 • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela utan obehag.
 • Finns i prestandaserien Bullpadel 2023 padelracket.

Vem är det till? Fokuserade mer på mellannivåspelaren som vanligtvis spelar backhand, eftersom den har en mer offensiv profil och K2 låter dig distribuera mer kraft i träffen på grund av dess diamantformat och balans i toppen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det gynnar en snabb anpassning av spelaren eftersom den har tillverkats med elastiska och flexibla material. Dessutom presenterar den denna säsong en väldigt cool design som kombinerar svart med detaljer i olika blå nyanser. Du kommer att älska den vid första anblicken!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter