Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 CTR 2023
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2023
  • Bullpadel Vertex 03 CTR 2023

Bullpadel Vertex 03 CTR 2023

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 CTR 2023 padelracket | Korrigera bollar utanför mitten med lätthet med denna kontroll Bullpadel-racket, en modell full av teknologier med en bred sweet spot tack vare sin form och balans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 Control 2023 padelracket

Njut av att enkelt placera bollen med den senaste utgåvan av det gula Vertex 03 CTR padelracket, en av säsongens bästa kontrollracket tack vare Bullpadel 2023-teknologier. Den presenterar ett runt format med innesluten balans även om du kan modifiera det med systemet anpassad vikt på ram och propp. Den har också grovhet som du kan ge effekt till dina skott.

Denna säsong presenterar Air Channel-teknik, ett system som ökar dess prestanda och gör det mer hanterbart. Strukturen är gjord av kol och har förstärkts med nervkanaler för större motstånd. På ytan har 12k xtend kolfibrer använts för en torrare touch. Dessutom ger multieva-kärnan en mycket bekväm touch och med hesacore-greppet är greppet utmärkt.

Bullpadel Vertex 03 Yellow Control, funktioner:

  • Bullpadel Vertex 03 CTR har designats med en rund form och låg balans.
  • Den låter dig snurra dina slag tack vare toppspin-råheten.
  • Mer bekvämt och stressfritt grepp tack vare hesacore på manschetten.
  • Den anpassar sig till både snabba och långsamma bollar tack vare 2-densitets multieva-gummit.
  • Helt kol, med 12k yta.
  • Du kan ändra balansen med det anpassade viktsystemet på ramen och näven.
  • Ny Air Channel-teknik i hjärtområdet som förbättrar dess prestanda.
  • Vibrationsfritt slag med vibradrive-teknik.
  • Bullpadel 2023 högpresterande serie.

Vem är det till? Den är idealisk för erfarna eller professionella spelare som har ett mer tekniskt spel, det vill säga att de vanligtvis spelar driv och gillar att förbereda poängen bakifrån eftersom det är ett kontrollracket, vilket gör att du kan placera bollen mycket enkelt.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av de bästa kontrollracket, både för sin prestanda och för sin fantastiska finish. Den här säsongen kommer den tillbaka med en väldigt cool kolfiberdesign med en central logotyp och detaljer i gult. Spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter