Bullpadel Elite Light Dam 2023
  • Bullpadel Elite Light Dam 2023
  • Bullpadel Elite Light Dam 2023

Bullpadel Elite Light Dam 2023

PVP: 2 029,45 kr
2 028,91 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite Light 2023 padelracket | Njut av en unik upplevelse på banan med detta Bullpadel damracket, en modell från Nextline-serien som ger fantastisk kontroll, kraft och komfort
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Elite Light 2023 padelracket

Stå upp mot dina rivaler med en av nyheterna i Bullpadel 2023: det blå och orangea Elite Lightpadelracket. Den är en del av Nextline-serien och tack vare sin överdimensionerade form med en medium balans ger den en fantastisk balans mellan kraft och kontroll. Därför definierar vi det som ett mångsidigt padelracket för dam som är hanterbart på grund av sin vikt på mellan 350 - 360 gram.

För dess tillverkning har kol använts i röret, vilket ger det större styvhet. Planen är mer elastiska med användning av ghafit, en kombination av kol med glasfiber, så det ger bra spelbarhet. Den ger också mycket bra känsla vid beröring med multieva-gummit och tack vare dess 3D Grain-råhet kommer du att kunna skriva ut större effekter på bollen.

Bullpadel Elite Ljusblå med orange logotyp, funktioner:

  • Otrolig touch av Bullpadel Elite Light 2023 tack vare multieva-gummit i kärnan.
  • Det är ett mångsidigt padelracket för dam, med en oversize form och medium balans.
  • Stor hanterbarhet tack vare sin reducerade vikt, ungefär mellan 350 - 360 gram.
  • Solid struktur av kol och elastiska plan med konstruktion i glaphit.
  • Halvmjuk touch, så den genererar knappt vibrationer och du kan spela utan obehag.
  • Ny hjärtdesign som ger större stabilitet.
  • Det låter dig ge dina bilder mer snurr tack vare ytans grova struktur.
  • En av de nya Bullpadel 2023 damracket.

Vem är det till? Designad för tjejer med hög eller medelhög nivå som vill utvecklas, eftersom nya Elite Light är mycket välbalanserad, så den anpassar sig snabbt till alla spelstilar och ger stor kontroll, komfort och kraft i varje handling.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha i dina händer en av nyheterna i Bullpadel Nextline-serien, en lätt och balanserad modell som erbjuder den bästa prestandan på banan. Den presenterar också en väldigt cool estetik i blått och framhäver logotypen och alla detaljer i orange.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter