Bullpadel Vertex 03 Woman 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Woman 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Woman 2023

Bullpadel Vertex 03 Woman 2023

PVP: 2 852,20 kr
1 315,85 kr
-54% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 W 2023 padelracket | Ta fram ditt bästa spel i attack med denna Bullpadel damracket, en av de mest kraftfulla modellerna och som Delfi Brea kommer att tävla med denna WPT-säsong
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 Woman 2023 padelracket

Njut av bästa prestanda nära nätet med det nya gröna Vertex 03 W padelracket, en modell anpassad till de spelare som Bullpadel 2023 har utvecklat. Liksom resten av modellerna i Vertex-serien bibehåller den diamantformen och balansen utöver Air Channel-tekniken i hjärtat som ger den mer hanterbarhet.

Eftersom det är ett padelracket för dam är det lätt så det kommer inte att vara svårt för dig att flytta det. När det gäller tillverkningen kombinerar den kol och glasfiber på ytan, vilket ger den en mer elastisk touch. Kol har använts för ramen kombinerat med nervkanaler. Den har även en kärna med multieva-gummi samt Topspin-råhet. För att avsluta blir det den nya Delfi Brea padelracket!

Bullpadel Vertex 03 för flickor, funktioner:

  • Större förnimmelser när man slår med Bullpadel Vertex 03 W, Delfi Breas padelracket.
  • Fibrix-teknik för ytan, en kombination av kol och glasfiber.
  • Utmärkt kulutgång tack vare multieva-kärnan med 2 densitet.
  • Karbonram med nervförstärkningar för större styrka och motstånd.
  • Plan med sandliknande strävhet, vilket förbättrar spinn på bollen.
  • Powerracket med mjukare touch.
  • Diamantformad design och något hög balans för mer kraft.
  • Vibradrive-teknik för att minska armbågsbesvär tack.
  • Tillgänglig inom den avancerade serien av Bullpadel 2023 damracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för spelare på avancerad nivå som gillar att slå bollen hårt utan att behöva ge upp komforten, eftersom Vertex för tjejer genererar mycket bra sensationer vid slag på grund av dess mer flexibla material.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare fibrix-kombinationen förbättrar den sin spelbarhet förutom att den genererar en större bolleffekt, så det blir inte svårt för dig att spela den. Det är också en officiell produkt från Delfi Brea som du kommer att njuta maximalt av på banan med racket från Juan Tello, professionell WPT-spelare. Den återkommer också med en ny design i blå och röda toner av de mest slående, utan tvekan en av de mest spektakulära i kollektionen!

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter