Bullpadel Indiga Control 2023
  • Bullpadel Indiga Control 2023
  • Bullpadel Indiga Control 2023

Bullpadel Indiga Control 2023

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Bullpadel
padelracket Bullpadel Indiga CTR 2023 | Få detta racket för nybörjare till bästa pris i vår onlinebutik, en Bullpadel-modell som kännetecknas av sin kontroll, hanterbarhet och touch
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Indiga CTR 2023 padelracket

Vi analyserar den breda katalogen av padelprodukter som lanserades av Bullpadel 2023 så att du kan välja den som passar dina behov och budget. Skaffa det nya svarta och gröna Indiga CTR padelracket, en modell från Tourline-serien som hjälper oss att enkelt återställa bollen eftersom den har en rund form och innehöll balans.

Det gynnar således spelarens anpassning och progression eftersom den kombinerar mycket flexibla material. Glasfiber har praktiskt taget använts för strukturen, vilket förstärker röret med lite kol. Kärnan är gjord av mjukt eva-gummi, så den genererar fantastiska känslor vid slag och minskar vibrationer.

Bullpadel Indiga Control svart och grön, egenskaper:

  • Bullpadel Indiga CTR garanterar en snabb anpassning till atleten.
  • Konstruktion med lägre vikt, runt 360 - 370 gram.
  • Oversize rund form och låg balans.
  • Solid struktur tack vare de använda kolförstärkningarna.
  • Polyglasfiberyta som ger större spelbarhet.
  • Mindre vibrationer och fantastisk bolleffekt med sin mjuka eva-gummikärna.
  • Nya rackets för nybörjare Bullpadel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det det bästa alternativet för killar som tränar eller tävlar 1 eller 2 gånger i veckan och behöver ta upp tekniken snabbt eftersom det är en padelracket som anpassar sig snabbt och har en bred sweet spot som hjälper oss att undvika att göra misstag .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan njuta av ett billigt Bullpadel-racket, eftersom det tillhör den mest grundläggande serien av företaget men det försummar inte dess egenskaper och design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en mer sofistikerad estetik, som kombinerar svart med gröna detaljer.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter