Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 2023
  • Bullpadel Hack 03 2023
  • Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 2023

PVP: 3 839,50 kr
2 687,10 kr
-31% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Hack 03 2023 | Ta fram ditt bästa spel i attack med Paquito Navarro padelracket, en riktig Bullpadel-klassiker som återkommer med förbättrad teknologi och en spektakulär design i silver
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
Bullpadel Hack 03 2023
2 687,10 kr
padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 silver
1 096,46 kr
Grå Padel teknisk skjorta
109,16 kr
Padelbollar Bullpadel Gold
59,24 kr
Price separated
3 951,96 kr
You save:
−402,58 kr
Pack price:
4 354,54 kr

Bullpadel Hack 03 padelracket av Paquito Navarro

Ytterligare ett år överraskar Bullpadel oss med en bred katalog av produkter för padel av de mest kompletta. Skaffa den nya utgåvan av den svarta och silverfärgade Hack 03 padelracket, Paquito Navarros vinnande svärd. Liksom sin föregångare behåller den det överdimensionerade diamantformatet med balans på huvudet, så den sticker ut för sin kraft.

Tack vare det anpassade viktsystemet kan du justera balansen efter dina behov. För sin tillverkning innehåller den nervkanaler och trikarbonteknik för att uppnå en hårdare beröring. Kärnan är gjord av multieva-gummi och tack vare hesacore-greppet tillsammans med antivibrationssystemet kommer du att njuta av ett mycket bekvämare spel. Slutligen innehåller den det innovativa Air React Channel-systemet och Adaptia-kärnan som gör det mer hanterbart.

Bullpadel Hack 03 svart och silver, har:

  • Bekvämt slag tack vare hesacore-greppet och vibradrive-systemet i Bullpadel Hack 03 2023.
  • Dubbel densitet eva gummi för att bättre anpassa sig till långsamma och snabba bollar.
  • Stark struktur med kombinationen av kol och nervkanaler.
  • Trikarbonyta, ett 18k tyg som ger den större styvhet.
  • Anpassad viktteknik för att ändra balansen i både grepp och ram.
  • Adaptia hjärtdesign och Air Channel-teknik som förbättrar dess prestanda.
  • Oversize diamantformdesign och balans upptill.
  • Paquito Navarros padelracket, professionell WPT-spelare.
  • Finns inom den mest avancerade serien av Bullpadel 2023padelracket.

Vem är det till? Idealisk för professionella eller avancerade spelare som vanligtvis spelar i backhand-position, med en aggressiv spelprofil, eftersom Hack 03 är en powerracket med vilken du enkelt kan krossa och ta bort bollen x 3.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerracket, erbjuder det också en bra sweetspot för att undvika otvingade fel. Den återkommer också med en ny bild, som kombinerar svart med ett silver i mitten och blå detaljer, en av de coolaste i kollektionen!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter