Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Elite Woman 2023
  • Bullpadel Elite Woman 2023
  • Bullpadel Elite Woman 2023

Bullpadel Elite Woman 2023

PVP: 3 071,60 kr
3 071,06 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite 2023 padelracket | Prestera på din bästa nivå både i anfall och försvar med denna Bullpadel damracket, en av de mest balanserade och som Gemma Triay kommer att tävla med
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Elite Woman 2023 padelracket

Dominera nätet och ta ut den kontrollerade bollen bakifrån med den nya utgåvan av den svarta och silverfärgade Elite padelracket, modellen som Gemma Triay, WPT topp tio-spelare, tävlar med. På banan Den erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll eftersom den har designats i en droppform och med en centrerad balans för att inte missa någon boll.

För dess tillverkning har kol använts i ramen, vilket ger den stor styrka. Ytan har fibrixteknik vilket gör den lättare att leka med. Kärnan är multieva, ett 2-densitetsgummi för en spektakulär touch. Den är också lätt och har Air Channel-teknik, vilket förbättrar dess prestanda.

Bullpadel Elite svart och silver, egenskaper:

  • Lätt vikt för enkel hantering av nya Bullpadel Elite 2023.
  • Mångsidigt padelracket för dam, med droppform och medium balans.
  • Officiell Gemma Triay-produkt, med svart och silverdesign samt spelarens signatur.
  • Stor motståndskraft hos strukturen tack vare användningen av 100 % kol.
  • Anpassa dig snabbt till snabba och långsamma bollar med multi-eva-gummit inuti.
  • Mer elastisk touch med Fibrix-konstruktionen av ytan.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare vibradrive-teknik.
  • En av de nya Bullpadel 2023 damracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för idrottare på avancerad nivå, de som tävlar intensivt och behöver en mångsidig damracket för att kunna spela sitt bästa spel från vilken del av banan som helst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller de bästa Bullpadel-teknologierna samt en mycket elegant design. Den här säsongen kommer Gemma Triay padelracket tillbaka med en svart finish, silverlogga och rosa detaljer. Den innehåller också spelarens signatur på planerna!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando
Våra bästa produkter