Bullpadel Ionic Power 2023
  • Bullpadel Ionic Power 2023
  • Bullpadel Ionic Power 2023

Bullpadel Ionic Power 2023

PVP: 2 413,40 kr
1 195,86 kr
-51% Bullpadel
Bullpadel Ionic PWR 2023 padelracket | Krossa dina motståndare med denna högpresterande Bullpadel-racket, en modell från Nextline-serien som har ett diamantformat och balans i toppen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Ionic PWR 2023 padelracket

Vi presenterar nyheterna i Bullpadel-produkter för 2023 så att du kan utrusta dig själv som ett proffs. Skaffa det nya blå Ionic PWR padelracket till bästa pris, en kraftfull modell eftersom den har ett diamantformat såväl som balansen i toppen, vilket hjälper dig att dominera nätspelet.

Även om det är ett powerracket genererar det väldigt bra sensationer eftersom glasfiber och kol har använts i ansiktena, den så kallade glaphite-tekniken. Den har också en multieva-kärna, vilket gör den mer flexibel och gynnar snabb anpassning. Den har också en grov präglad finish, vilket förbättrar effekterna. Utöver ramen är kolfiber och är förstärkt med förstärkningssystemet för att förhindra brott.

Bullpadel Ionic Power blå, funktioner:

  • Diamantformat och något hög balans av Bullpadel Ionic PWR 2023.
  • Utmärkt bollutbyte och beröring när du slår med multi-eva-gummit med dubbel densitet.
  • Yta med lätt strävhet, vilket förbättrar effekterna.
  • Solid struktur tack vare kolet i ramen och Streinforce-systemet.
  • Nytt XForce-system som förstärker hjärtområdet.
  • Lägenheter med glaphite-teknik som ger den en mer elastisk touch.
  • Power racket och semi soft touch.
  • Ingår i Nextline-serien av Bullpadel 2023padelracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för aggressiva spelare, med en mer slagkraftig spelstil och på en hög eller medelhög nivå, eftersom den nya Ionic Power hjälper dig att få ut bollen från planen utan att tappa känslor eftersom den innehåller glasfiber i sin tillverkning.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de använda materialen är det inte ett tekniskt racket eftersom dess touch är mer flexibel och ger bra spelbarhet. Den presenterar också en mycket elegant design som kombinerar blått med logotypen och silverdetaljer, en av de vackraste i kollektionen!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter