Bullpadel Indiga Power 2023
  • Bullpadel Indiga Power 2023
  • Bullpadel Indiga Power 2023

Bullpadel Indiga Power 2023

PVP: 877,60 kr
767,35 kr
-13% Bullpadel
padelracket Bullpadel Indiga PWR 2023 | Njut av den bästa prestandan på banan med detta Bullpadel-racket för nybörjare, en grundmodell som hjälper dig att förbättra och perfekta dina slag.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Indiga PWR 2023 padelracket

Om du ska börja spela padel, gör det med någon av de nya Bullpadel 2023-racket. En ny upplaga av det röda Indiga PWRpadelracket återkommer, en modell som svarar väldigt bra både i anfall och försvar tack vare sitt droppformat med något hög balans. Så det är lämpligt för alla spelstilar.

Även om det är en initieringsskyffel har varken materialen eller deras teknologier försummats vid tillverkningen. Således innehåller den glasfiber med kolförstärkningar i det rörformade området för att uppnå större motstånd. Det inre gummit är mjukt eva vilket genererar en mycket bra uteffekt och minskar vibrationer så att du kan spela utan obehag.

Bullpadel Indiga Power i rött, egenskaper:

  • Teardrop-format för att utöka den söta punkten i Bullpadel Indiga PWR 2023.
  • Medium – hög balans för att få mer kraft i träffen.
  • Padelracket med snabb anpassning tack vare kombinationen av mer flexibla material.
  • Större motstånd mot slag med kolförstärkningar i röret.
  • Stor elasticitet tack vare glasfibern i sina plan.
  • Jag slår utan vibrationer med kärnans mjuka eva-gummi.
  • Bullpadel 2023 racketkatalog för nybörjare.

Vem är det till? För pojkar som börjar spela eller gör det ibland, eftersom det är ett initieringsracket som hjälper dig att förbättra och perfekta tekniken för varje skott samt njuta av en bekväm träff utan vibrationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt Bullpadel-racket som samlar märkets bästa material och design. Den här säsongen kommer alla att titta på dig tack vare den nya bilden i rött, så den blir den mest slående i Tourline-serien.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter