Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 CMF 2023
 • Bullpadel Vertex 03 CMF 2023
 • Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

Bullpadel Vertex 03 CMF 2023

PVP: 2 687,65 kr
1 644,95 kr
-39% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Vertex 03 CMF 2023 | Njut av kraft och komfort med detta högpresterande Bullpadel-racket, modellen som Martín Di Nenno tävlar med som återkommer med förbättrade funktioner
Skriv en recension
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 Comfort svart Padelracket

Njut av de bästa förnimmelserna som slår bollen hårt med den senaste utgåvan av Vertex 03 CMF padelracket, en modell som du kan hitta i den avancerade serien av Bullpadel 2023. Den är också en del av den officiella serien av Martín Di Nenno-produkter med din signatur och logotyp. På banan sticker den ut för sin kraft eftersom den presenterar en diamantform med hög balans.

Den är dock inte lika teknisk som Vertex 03 eftersom dess material är mer flexibla. Ramen är alltså gjord av kol men ytan kombinerar kol med glasfiber, den så kallade Fibrix-tekniken. Den har också sandliknande strävhet samt multieva-kärnan för en mer bekväm touch. Slutligen har den Air Channel-teknik och ett antivibrationssystem.

Bullpadel Vertex 03 Comfort svart, funktioner:

 • Bullpadel Vertex 03 CMF är ett kraftracket, med en diamantform och hög balans.
 • 2-densitetskärna, ett hårdare yttre eva-lager och ett mjukare inre lager.
 • Karbonram och förstärkt med nervkanaler.
 • Aluminiumskydd som förhindrar skador från slag eller stötar.
 • Hjärtområde med Air Channel-teknik som förbättrar dess hanterbarhet och prestanda.
 • Fibrix yta för att göra den mer flexibel och lättare att leka med.
 • Tack vare vibradrive-systemet genererar den en vibrationsfri träff.
 • Nytt racket från Martín Di Nenno, professionell WPT-spelare.
 • En av de mest kraftfulla racketsna i Bullpadel 2023.

Vem är det till? Designad för spelare på hög nivå som vanligtvis spelar i backhandposition och söker kraft, eftersom den nya Vertex Comfort erbjuder punch såväl som en bekvämare touch eftersom den har gjorts med mer elastiska och flexibla material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den nya racket från Martín Di Nenno, så kommer du att njuta av samma sensationer som ett proffs. Den återkommer också med en förbättrad design som kombinerar grått med en svart logotyp och några färgdetaljer för att göra den mer slående.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter