Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 CTR 2023
  • Bullpadel Hack 03 CTR 2023
  • Bullpadel Hack 03 CTR 2023

Bullpadel Hack 03 CTR 2023

PVP: 3 839,50 kr
2 522,55 kr
-35% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 CTR 2023 Padelracket | Placera bollen med lätthet med detta högpresterande Bullpadel-racket, en modell med en bred sweet spot som återkommer med förbättrad teknologi och design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 03 Kontroll padelracket

Njut maximalt av att placera bollen med precision med det nya svarta och blåa Hack 03 CTR padelracket, en av modellerna i den mest avancerade serien av Bullpadel 2023. Den presenterar ett runt format med innesluten balans, så dess sweet spot är mycket bred och det ger oss mer kontroll i våra skott. Men med det anpassade viktsystemet kan vi anpassa balansen efter våra behov.

Den återkommer med Air Channel och Adaptia-teknik, vilket förbättrar dess aerodynamik. För sin konstruktion kombinerar den kol med trikarbon på ytan, vilket ger den större styvhet. Kärnan är gjord av multieva-gummi, ett skum med olika densiteter som anpassar sig till vilken boll som helst. Slutligen innehåller den vibradrive-teknik och hesacore-grepp för ett mycket bekvämare grepp.

Bullpadel Hack 03 Blue Control, funktioner:

  • Runt format och innehållsbalans för Bullpadel Hack 03 CTR 2023.
  • Slå utan obehag med vibradrivteknik integrerad i näven.
  • Mycket bra bollutbyte och träff tack vare multi-eva-gummit med olika densiteter.
  • Kolrör med nervkanaler för en styvare struktur.
  • Trikarbonyta, vilket ger den en torrare touch.
  • Inkluderar lock och aluminiumskydd med viktsystem.
  • Ny Air Channel och Adaptia hjärta design för överlägsen prestanda.
  • Officiell Paquito Navarro-produkt, med spelarens signatur.
  • Den tillhör den avancerade serien av Bullpadel 2023 kontrollracket.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelaren som vanligtvis spelar till höger, med en avancerad spelstil och som söker kontroll över makten, eftersom Hack Control har en bred träffyta som gör att vi kan korrigera även de mest off-center bollar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av Adaptia och Air Channel-teknologier har dess hantering och prestanda på banan förbättrats. Den tillhör också serien av officiella Paquito Navarro-produkter, så den innehåller spelarens signatur samt en väldigt cool svart och blå design.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter