Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Flow 2023
  • Bullpadel Flow 2023
  • Bullpadel Flow 2023

Bullpadel Flow 2023

PVP: 2 961,90 kr
2 961,36 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow 2023 padelracket | Alejandra Salazars padelracket återvänder med mer slagkraft, designad i diamantform och hög balans förutom en ny Bullpadel-design som gör den mycket slående
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Flow 2023 padelracket

Få ut mer av attackspelet med den nya Fluor orange Flow padelracket, en modell som finns inom den avancerade serien av Bullpadel dams rackets 2023. Det är Alejandra Salazars padelracket som den här säsongen helt förändrar sin form, så den återvänder i form diamant och balans kl. toppen som ger den mer kraft än sina föregångare.

Tack vare materialen som används genererar den mycket bra sensationer vid slag. Till detta har Fibrix-teknik använts som kombinerar kol- och glasväv på ytan samt multi-eva-gummi på insidan. Ramytan är gjord av kol och har grovhet så att du kan ge dina skott mer snurr. Slutligen innehåller den vibrationsteknik för ett bekvämare slag.

Bullpadel Flow orange, egenskaper:

  • Flowforce-design av hjärtat av Bullpadel Flow 2023 som ger mer stabilitet.
  • Förstärkt struktur gjord av 100% kol för större styrka.
  • Spektakulär touch med dubbeldensitetsgummit inuti.
  • Plan med fibrix-teknik, en kombination av glasfiber och kol.
  • Designad för Alejandra Salazar i orange och med spelarens signatur.
  • Ny design med diamantform och hög balans som gör den till ett powerracket.
  • Grov sandliknande finish som förbättrar effekterna avsevärt.
  • Minskar vibrationer till ett minimum tack vare vibradrive-systemet.
  • En av de nya Bullpadel-racket för damer 2023.

Vem är det till? Lämplig för dam som spelar professionellt eller som redan har en avancerad nivå och gillar att slå bollen hårt, eftersom nya Flow kännetecknas av sin kraft tack vare sin nya diamantform och sin högre balans.

Varför kommer du att gilla det? För det är den nya Alejandra Salazar padelracket, en helt förnyad modell som den här säsongen kommer att ge oss mer kraft i att slå. Den återkommer också med en mycket slående estetik i en korallfärg, så att du kommer att bli centrum för alla ögon.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter