Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Axym DB 2023
  • Bullpadel Axym DB 2023
  • Bullpadel Axym DB 2023

Bullpadel Axym DB 2023

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Axym 2023 padelracket | Ta fram ditt bästa spel med detta mångsidiga Bullpadel-racket, en mycket välkompenserad modell som också kombinerar de bästa materialen och fantastisk design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Axym 2023 padelracket

Få alla nyheter om Bullpadel 2023-produkter i vår onlinebutik och njut av den bästa upplevelsen på banan. Upptäck Axym padelracket i limegrönt, en modell från Nextline-serien som var mycket populär förra säsongen eftersom den snabbt anpassar sig till alla spelstilar. För detta bibehåller den oversieformen och medelbalansen.

Varumärket har använt den senaste generationens material för sin konstruktion. Så den innehåller kol tillsammans med förstärkningsteknik i röret som ger den stor styvhet. Planen har glasfiber, så det erbjuder bra spelbarhet och tack vare multieva-kärnan kommer du också att njuta av en mycket bekväm touch. Slutligen har den grovhet på ytan.

Bullpadel Axym i limegrönt, innehåller:

  • Bullpadel Axym 2023 är ett mångsidigt racket på grund av dess droppformat och medium balans.
  • Oslagbara upplevelser med dubbeldensitet multieva-skum inuti.
  • Solid och stark struktur med kombinationen av kol och förstärkningsteknik.
  • Glaphite yta för snabb anpassning och större spelbarhet.
  • Den absorberar vibrationer väldigt bra så att du kan spela utan obehag.
  • Utmärkt hanterbarhet med den nya hjärtdesignen.
  • Grov finish så att du kan skriva ut större effekter.
  • Ny Bullpadel 2022 racket på avancerad nivå.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare på medelhög eller hög nivå som behöver ett balanserat racket, eftersom det nya axymet anpassar sig snabbt till alla spelaktiviteter och ger fantastiska sensationer när du slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det tillåter snabb anpassning, eftersom kombinationen av material som används ger den större spelbarhet. Den återkommer också med en ny design i väldigt coola gröna toner, som framhäver den centrala logotypen och detaljerna i svart.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter