Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Wilson Carbon Force Pro + Paletero 2019
  • Pack Wilson Carbon Force Pro + Paletero 2019

Packa Wilson Carbon Force Pro + padelväskor 2019

PVP: 3 565,25 kr
2 303,15 kr
-36% Wilson Padel
Köp Carbon Force Pro padelpack, som består av det mest avancerade padel racket i den nya Wilson-kollektionen samt en stor, tålig och hanterbar väska

Packa Wilson Carbon Force Pro + padelväskor 2019

Om du brinner för Wilson, erbjuder vi dig Wilson Carbon Force Pro 2019 padelpack. Den har sagans mest balanserade racket samt är bekväm tillsammans med en spektakulär, mycket robust padelväska så att dina tillhörigheter inte tar skada.

Som en nyhet har Sharp Hole-systemet använts, en ny borrning som vidgar sweet spot. För att tillverka strukturen har kol använts, på så sätt får du en mer solid träff och därmed mer kraft. Dessutom genererar den med kärnans skumgummi knappast vibrationer.

Carbon Force pro pack, analys

  • Utmärkt spelbarhet både i attack och försvar av wilson carbon force pro.
  • Grov finish på planen, perfekt för att skapa effekter.
  • Stor hållbarhet och motståndskraft med kolet som används i dess konstruktion.
  • Tillräcklig kapacitet för BPP-18002 med storlek 58 x 30 x 30 cm.
  • Håller skor åtskilda från rena kläder i ett ventilerat fack.
  • Sida med termofunktion för att skydda dina racket.
  • Vår exklusiva utrustning, bollar och overgrip ingår i packningen.
  • Ingår i den nya Wilson Padel 2019 racketkollektionen.

Vem är det till? Till mångsidiga spelare, som inte vill ge upp någonting och njuta av ett balanserat padel racket med en mjuk beröring, och därmed förhindra att vibrationer skadar armen, förutom att ha en Sanyo Supercombi huvudracketväska med olika fack för att inte behöva blanda materialet.

Varför kommer du att gilla det? För vi har satt ihop de bästa padelprodukterna åt dig. På ett enkelt sätt kan du förnya din gamla utrustning och visa upp ditt racket tillsammans med en väska framför dina lagkamrater. Kvalitet till bästa pris!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Alla känner till Wilson Sports långa historia inom sportvärlden. Sedan starten har det kännetecknats av att utrusta de bästa atleterna med kvalitetsprodukter som utmärker sig för sina utmärkta prestationer.

Så du kan inte missa ditt bidrag i padeln, med ett brett sortiment av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som du kommer att få bästa prestanda och en oklanderlig finish med. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter