Bullpadel Vertex 04 2024
 • Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024

PVP: 3 291,00 kr
2 556,69 kr
-23% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 2024 Padelracket | Skaffa padel racket Vertex 04, Juan Tellos modell som kommer tillbaka med en ny form och teknologier utvecklade av Bullpadel som förbättrar dess prestanda.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 04 2024 Padelracket

Ta ditt spel till en ny nivå med det nya padel racket Vertex 04, det nya racketet från Juan Tello som Bullpadel har velat förbättra för den här säsongen. Det presenterar en ny form, behåller den karakteristiska diamantformen och balansen i den övre delen, vilket gör den till ett attackracket. Dessutom har dess sweet spot förbättrats med 8%, så att du kan spela bekvämt bakåt.

Det låter dig också ändra dess balans tack vare custom weight-systemet och ge omöjliga effekter till bollen med sin grova finish. För dess konstruktion behåller den kol tillsammans med nerve-kanalerna samt multieva-kärnan för en oslagbar känsla. Slutligen har den Air React Channel-teknologi som märkbart förbättrar dess aerodynamik.

Bullpadel Vertex 04 av Tello, egenskaper:

 • Air React Channel-teknologi gör den nya Bullpadel Vertex 04 mycket hanterbar.
 • Få mer kraft i slaget med den nya diamantformade formen och hög balans.
 • Du kan spela utan besvär eftersom vibrationerna har minskats med 38%.
 • Oslagbara känslor med eva-gummi i olika densiteter.
 • Konstruktion i kol och förstärkt med nerve-kanaler som ger den större styvhet.
 • Inkluderar custom weight-system som låter dig lägga till vikt i ramen eller i handtaget.
 • Förlusterna av kontroll minskas eftersom den har en förbättrad sweet spot.
 • Spela dina skott med mer effekt tack vare spin-finishen av planen.
 • Inkluderad i serien av högkvalitativa tävlingsracketar Bullpadel 2024.

Vem är den avsedd för? Fokuserad på spelaren som redan har en avancerad nivå och brukar spela nära nätet, med en mer aggressiv spelstil och som inte missar möjligheten att pressa bollen eftersom Vertex 04 är ett kraftfullt racket som hjälper dig att vinna alla poäng.

Varför kommer du att gilla det? För att det är Juan Tellos nya racket, en modell som alltid är omtyckt för sina prestanda och prestanda på banan. Dessutom återvänder den den här säsongen med en ny bild, en färgkombination som vi är övertygade om att den kommer att triumfera bland spelarna.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av spelarnas favoritmärken. Och i World Padel Tour har den representation av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damdubbeln.

Få den nya kollektionen av padel racketar, skor, kläder, paleteros och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och budgetar eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter