¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Pack Duo NB Orca 4.0 LTD
  • Pack Duo NB Orca 4.0 LTD

Pack Duo NB Orca 4.0 LTD

PVP: 3 521,37 kr
1 370,70 kr
-62% NB
Enebe Orca Pack 4.0 Limited Edition | Få detta NB padelpaket till bästa pris som består av 2 mångsidiga Padel rackets av exklusiv design, du kommer att ha den bästa prestandan och estetiken
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 7 December, 2023
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Förpackning med 2 enheter OBS Orca 4.0 LTD

Vi har valt ut de bästa produkterna för dig att utrusta dig själv samtidigt som du sparar pengar. Köp vårt NB Orca 4.0 LTD duopaket för att spela padeltennis, uppbyggt av 2 modeller Enebe 2022. Det är ett mycket mångsidigt padel racket med exklusiv design och hög kvalitet samt många presenter.

Så Orca är ett mångsidigt padel racket, med droppform och medium balans för att uppnå en balans mellan kraft och kontroll. Den har tillverkats med glasfiber, vilket förstärker ramområdet för större motstånd mot stötar. Den genererar också mycket bra förnimmelser tack vare eva-gummit inuti.

Enebe Orca 4.0 Limited Edition för 2, funktioner

  • Förpackning med 2 NB Orca 4.0 LTD, begränsad upplaga för mångsidig padel racket.
  • Kolkonstruktion för att göra den mer motståndskraftig.
  • Mycket bekväm touch tack vare EVA-skummet inuti och glasfiberytan.
  • Limited edition padel racket i svart med vita detaljer.
  • Snabbt anpassad så att idrottaren kan gå vidare.
  • Modell av den nya Enebe Padel 2022-kollektionen.

Vem är det till? Idealisk för spelare som letar efter en kvalitets, balanserad och hanterbar padel racket för att spela sina tävlingar på högsta nivå, eftersom Orca perfekt fyller sin funktion.

Varför kommer du att gilla det? För genom att köpa bipacken sparar du pengar eftersom Orca är billigare. Du kommer också att njuta av en exklusiv design, som kombinerar svart med logotypen och hjärtområdet i vitt.

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter