Wilson Carbon Force Pro 2024
  • Wilson Carbon Force Pro 2024
  • Wilson Carbon Force Pro 2024

Wilson Carbon Force Pro 2024

PVP: 2 523,10 kr
1 798,66 kr
-29% Wilson Padel
Den mångsidiga Wilson Carbon Force Pro 2024 padelracket | Skaffa den nya utgåvan av det svarta Carbon Force Pro-racket med vit logotyp, en Wilson-klassiker som behåller sin mångsidighet och fantastiska funktioner
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Carbon Force Pro 2024 padelracket

Vi har redan den mest avancerade serien av Wilson Padel 2023 racket kompletta. En klassiker återkommer: det svartvita Carbon Force Pro padelracket, en modell som aldrig gör besviken eftersom den erbjuder den bästa prestandan på banan. Tack vare sin droppform med medium balans ger den kontroll i botten av banan och bra slag, vilket gör den till en mångsidig modell.

För sin konstruktion bibehåller den kol både i området för ramen och planen, så strukturen är mycket motståndskraftig. Dessutom ger det mjuka gummit inuti den en mycket bra touch, med ett bra bollutlopp samt utmärkta sensationer. Slutligen kommer du att kunna skriva ut mer effekt till dina bilder eftersom det har relief på planen.

Wilson Carbon Force Pro svart och vitt, egenskaper

  • Du kommer att njuta av lika delar kraft och kontroll med Wilson Carbon Force Pro.
  • Kolkonstruktion vilket ger den större motståndskraften.
  • Den har en grov yta, så den förbättrar effekten på bollen.
  • Sublim manschettdesign, som ger ett mycket bekvämare grepp.
  • Mycket sötma i beröringen med det mjuka gummit som används inuti.
  • Förstärkt struktur som ger den större styvhet.
  • Borrdesignen förbättrar sin sweet spot för att inte missa en enda boll.
  • Den tillhör den avancerade serien av Wilson 2023-racket.

Vem är det till? För spelare med en mångsidig spelstil, det vill säga, som letar efter makt och kontroll på samma sätt, eftersom det är en mycket välbalanserad racket, så det kommer att hjälpa dig när du försvarar och startar övergången till attack.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom Carbon Force Pro är en klassiker från märket som aldrig sviker, vilket är väldigt populärt för sin mångsidighet. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en fantastisk svart finish med en central logotyp och detaljer i det vita ramområdet.Du kommer att älska det när du ser det!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarig för att utrusta de bästa atleterna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-banorna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter