Pack Bullpadel Flow Light + padelväskor
  • Pack Bullpadel Flow Light + padelväskor

Pack Bullpadel Flow Light + padelväskor

PVP: 1 777,14 kr
1 425,55 kr
-20% Bullpadel
Flow Light padelpack för dam | Prestera till fullo med detta padelpaket för dam som består av ett mångsidigt, lätt och hanterbart Bullpadel-racket samt en padel racketväska i begränsad upplaga
Skriv en recension
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Packet för dam Bullpadel Flow Light

Skaffa produkter i vår webbutik med Bullpadel Wing Woman LTD + padel racketpaket 2021. Det är ett mycket balanserat padel racket för dam, eftersom det har en droppform, medium balans och reducerad vikt för stor hanterbarhet.

Den har gjorts med kol i ramen, glasfiber i planen och multi-eva gummi i kärnan för att uppnå bästa balans mellan beröring och motstånd. Den har även strävhet i ansiktena, ett skydd i ramområdet och förstärkning i hjärtat. Du kommer också att ha en stor padelväskor som redan matchar padel racket.

Bullpadel Flow Light för dam med padelväskor, egenskaper

  • Med Bullpadel-paketet får du Flow Light, ett mångsidigt och exklusivt padel racket för dam.
  • Exceptionell touch tack vare multi-eva-kärnan med 2 densitet.
  • Solid struktur tack vare kolet i röret, förstärkning av hjärtat och nylonskydd.
  • Konstruktion med glasfiber och grovhet i planen.
  • BPP-22015 padel racketväska med 1 sida för racket.
  • Design i begränsad upplaga och vadderade skydd för mer komfort.
  • Stort huvudfack och ett separat fack för smutsiga skor.
  • Bullpadel-paketet innehåller bollar, overgrip och GIFT-skjorta.
  • Ett av Bullpadel 2022-paketen för dam.

Vem är det till? Riktar sig till krävande atleter som letar efter ett lätt och välbalanserat padel racket för att kunna ha bästa prestation både i anfall och försvar, samt en stor racketväska som matchar padel racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är limited edition-produkter eftersom både Wing för tjejer och väskan är exklusiva produkter, med väldigt få enheter till försäljning. De presenterar också en spektakulär design i svart och korall, ett väldigt coolt paket för tjejer!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya BullPadel Sport-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Alejandra Salazar är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter