Pack Duo Bullpadel Raider PWR
  • Pack Duo Bullpadel Raider PWR

Pack Duo Bullpadel Raider PWR

PVP: 2 194,04 kr
1 206,15 kr
-46% Bullpadel
Pack Bullpadel Raider Power 2022 | Få ditt bästa spel med detta kompletta paket för att spela padel Bullpadel, som består av 2 mångsidiga och kvalitetsmodeller samt presenter ingår

Förpackning med 2 enheter Bullpadel Raider PWR

Förnya din sportutrustning snabbt med Bullpadel 2022 Raider PWR duo-pack. Det är ett komplett Bullpadel-paket som består av 2 mångsidiga racket som erbjuder mycket bra sensationer eftersom de är på mellannivå och låter dig gå vidare i spelet.

Raider PWR håller droppformen med medium balans, så den är mycket välbalanserad. Den innehåller kol i ramen och glasfiber i planen. För att avsluta har den en eva gummikärna för att njuta av en otrolig touch samt förbättra bollutbytet.

Bullpadel pack duo Raider Power, egenskaper

  • Komplett Bullpadel-paket som består av 2 enheter av Raider PWR, ett mångsidigt padel racket.
  • Eva gummikärna för att ge dig bra effekt och kraft.
  • Karbonram med förstärkning i hjärtområdet.
  • Glasfiberyta som ökar dess spelbarhet.
  • Racket av snabb anpassning som gör det möjligt att förbättra spelet.
  • Ganska hanterbar för att kunna flytta den lätt.
  • Produkter från den mellanliggande serien av Bullpadel 2022 padel racket.

Vem är det till? Designad för spelare som inte har en definierad spelstil och letar efter en balanserad racket för att kunna ta den kontrollerade bollen från baksidan av banan och starta övergången till attack.

Varför kommer du att gilla det? För att köpa duopaketet med en vän kommer att spara pengar, eftersom produkterna är billigare. Den presenterar också en ny design i svart, blått hjärta och en väldigt cool vit logotyp !

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya Bullpadel-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Professionella WPT-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter