Pack Duo Head Genesis LTD
  • Pack Duo Head Genesis LTD
  • Pack Duo Head Genesis LTD

Pack Duo Head Genesis LTD

PVP: 4 398,96 kr
1 261,01 kr
-72% Head Padel
Pack Head 2 padelrackets Genesis | Skaffa en vän och ta Head duo-paketet som består av 2 begränsade upplagor multi-purpose racket, det bästa alternativet till bästa pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Pack 2 padelracket Head Genesis

Vi har valt ut de bästa produkterna för att spara pengar. Köp vårt duopaket för att spela padel Genesis LTD av Head. Den består av 2 racket med hög konkurrens, exklusiv design och hög kvalitet samt många presenter.

Genesis är ett mångsidigt padelracket, med droppform och medium balans för att uppnå balansen mellan kraft och kontroll som du behöver. Skumgummi i kärnan för att minska skador och chipteknologi för en bra sweet spot.

Head Graphene Genesis LTD för 2, recension

  • Förpackning med 2 huvuden Genesis LTD, mångsidig och väldigt cool padelracket.
  • Starkare konstruktion.
  • Mycket bekväm touch tack vare skumkärnan.
  • padelracket i begränsad upplaga, exklusiv design garanteras.
  • Skaffa våra officiella kit.
  • Modell ingår i den nya avancerade kollektionen av Head Padel.

Vem är det till? Perfekt för spelare som letar efter ett kvalitetpadel mailalracket, balanserat och med en mjuk touch för att spela sina tävlingar på högsta nivå, eftersom cybern uppfyller allt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha 2 cyberenheter att dela med en partner eller 2 för dig själv! Ett head limited edition padelracket som är billigare i duopaketet än om du köper det individuellt.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut med Head Sport av de bästa sensationerna på banan. Det österrikiska varumärket är ett riktmärke inom racketsport och inom padel är det inget undantag, eftersom det varje år lanserar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och padelrack av högsta kvalitet.

Som om detta inte vore nog har företaget representation av professionella WPT-spelare som Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez eller Eli Amatriain. Vänta inte längre och utrusta dig med deras produkter för att spela padel, du kommer att trivas till fullo på och utanför banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter