Tripack NB Orca 4.0 LTD
  • Tripack NB Orca 4.0 LTD

Tripack NB Orca 4.0 LTD

PVP: 5 298,51 kr
1 809,50 kr
-66% NB
Tripack Enebe Orca 4.0 Limited Edition | Perfekt balans mellan kraft och kontroll med den begränsade upplagan NB Orca, nu i ett paket med 3 enheter för att njuta av dess kvalitet till bästa pris

Förpackning med 3 enheter OBS Orca 4.0 LTD

Skaffa vår supertripack för att spela padel NB Orca 4.0 LTD från Enebe Padel katalogen 2022. Vi ställer till ditt förfogande 3 mellannivå, mångsidiga Padel rackets med en begränsad upplaga design i svart med vita detaljer som du kan få till bästa pris.

Med Orca kommer du att njuta av en bra balans mellan kraft och kontroll på grund av dess droppform och medelbalans. Kol har använts i ramen och glasfiber i ytorna vilket ger en mer elastisk touch. Den innehåller också EVA-gummi inuti för större sötma vid beröring.

Enebe Orca 4.0 limited edition pack 3 enheter, funktioner

  • Tripack med NB Orca 4.0 LTD, ett mångsidigt padel racket på mellannivå.
  • Den håller längre i gott skick tack vare kolet som förstärker strukturen.
  • Möt dina matcher utan obehag med eva-skumkärnan.
  • Det låter dig utvecklas och bli en expert.
  • Droppform med centrerad balans för bästa balans.
  • Mycket hanterbar för att kunna ta dina bästa bilder på banan.
  • Finns i den nya Enebe 2022 racketkatalogen

Vem är det till? Den begränsade upplagan Orca riktar sig till pojkar som tränar regelbundet och som gillar att ha kontroll och makt i lika stor utsträckning, en mycket välbalanserad racket som kommer att hjälpa dig både i anfallsspel och att försvara poängen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är vårt stjärnpaket, perfekt för att få kvalitetsprodukter till bästa pris eftersom du sparar pengar med tripack. Dessutom presenterar Orca en mest sofistikerad design i svart, med en vit logotyp och detaljer.

Upptäck mer om varumärket ENEBE PADEL

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter