Tripack Bullpadel Raider CTR
  • Tripack Bullpadel Raider CTR

Tripack Bullpadel Raider CTR

PVP: 3 291,00 kr
1 644,96 kr
-51% Bullpadel
Tripack Bullpadel Raider CTR svart och orange | En av de bästa Bullpadel kontrollPadel racketsna på medium nivå, nu i tripack så att du kan få den till bästa pris och bli en expert

Pack med 3 enheter Bullpadel Raider Control

Missa inte Bullpadel Raider CTR svart och orange padel tripack, en kombination av kvalitetsprodukter som du kan få till bästa pris. Med nya Raider kommer du att ha stor kontroll över bollen eftersom den har designats med ett runt format och balans nära handen.

Tack vare materialen som används ger den stor motståndskraft och elasticitet eftersom den kombinerar kol i ramen tillsammans med glasfiber i ytorna, vilket ger den en bra spelbarhet. Den innehåller också mjukt eva-gummi inuti, vilket gör det mycket bekvämt att ta vid.

Pack 3 Bullpadel Raider CTR-enheter, funktioner

  • Tripack som består av Bullpadel Raider CTR, ett kontrollpadellracket för medelstora spelare.
  • Konstruktion som kombinerar kol och glasfiber.
  • Otrolig touch med eva-gummit som används inuti.
  • Runt format med balans nära handen som vidgar dess sweet spot.
  • Elastisk touch, så det är lättare att leka med den.
  • En av de nya Bullpadel 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Idealisk för dem som letar efter ett kontrollracket som är lätt att hantera och som gör att de kan reagera effektivt på off-center bollar, eftersom Raider Control har en bred träffyta som hjälper oss att inte missa lätta träffar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan förnya din utrustning med kvalitetsprodukter till bästa pris, eftersom vi med Bullapdel tripack erbjuder dig 3 kvalitetpadel racketl racket och andra tillbehör som får dig att lysa med ditt eget ljus.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya Bullpadel-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Professionella WPT-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man
Våra bästa produkter