Pack Duo Bullpadel Raider CTR
  • Pack Duo Bullpadel Raider CTR

Pack Duo Bullpadel Raider CTR

PVP: 3 291,00 kr
1 206,15 kr
-64% Bullpadel
Padel pack Bullpadel Raider CTR 2022 | Perfekta din teknik med detta Bullpadel-paket som består av 2 kontrollpadel racket, de hjälper dig att utvecklas och njuta av oslagbara sensationer
Skriv en recension

Pack 2 enheter Bullpadel Raider Control

Vi presenterar ett av våra favoritpaddelpaket: köp Duo Bullpadel Raider CTR-paketet. Vi försäkrar dig om att det är en säker träff eftersom det är en padel racket på mellannivå som hjälper oss att enkelt placera bollen inne på rivaliserande fält.

Således har den en rund form och innehöll balans, vilket gör den mycket hanterbar. Den bibehåller en ramkonstruktion av kolfiber och ytor av glasfiber för att uppnå en mer elastisk touch. Den innehåller också en eva-gummikärna för att öka sensationer och bollutbyte.

Bullpadel pack 2 Raider Control, funktioner

  • Duo Bullpadel Raider CTR-paketet består av 2 enheter.
  • Kärna med eva-gummi som förbättrar effekten och kraften i slagen.
  • Den kombinerar kol i ramen och glasfiber i ansikten.
  • Styr padel racket tack vare sitt runda format och balans nära handen.
  • Fantastiskt spel så det kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Det gynnar spelarens anpassning och hans utveckling.
  • Styr padel racketet för att exakt placera bollen.
  • Produkter tillgängliga i Bullpadel 2022-kollektionen.

Vem är det till? Riktar sig till tekniska spelare som letar efter ett kontrollracket för att prestera som bäst från baksidan av banan men också med bra kraft att gå upp till nätet när det behövs.

Varför kommer du att gilla det? För det är en säker hit eftersom Raider Control kommer att förlåta alla våra misstag tack vare sin breda sweet spot. Den har även en cool design i svarta, orange och gråa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya Bullpadel-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Professionella WPT-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Delfi Brea är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter