Star Vie Basalto Soft 2024
  • Star Vie Basalto Soft 2024
  • Star Vie Basalto Soft 2024

Star Vie Basalto Soft 2024

PVP: 2 534,07 kr
2 302,60 kr
-10% Star Vie
Star Vie Basalto Soft PSTBS11000 | Upptäck den nya Star Vie Basalto Soft i gult, tillverkad av basaltfiber och Soft 30-gummi som garanterar oslagbar prestanda och design.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Basalto Soft Padelracket

Letar du efter ett padelracket med oöverträffad hållbarhet och enastående prestanda på banan? Den nya Star Vie Basalto Soft 2024 är det perfekta valet för avancerade spelare som vill behärska varje slag med precision och kraft. Tillverkad med exklusiv basaltfiber och mjuk gummi Soft 30, garanterar detta racket dig den bästa prestandan i varje match.

Dessutom, med sin synliga kolfiberdesign kombinerat med en touch av neongult, erbjuder den inte bara en avundsvärd estetik utan också en unik känsla i spelarens hand. Varje slag känns naturligt, flytande och fullt av energi, vilket gör Star Vie Basalto Soft 2024 till en oumbärlig partner på padelbanan.

Egenskaper för Star Vie Basalto Soft 2024 padelracket

  • Ett välbalanserat racket med tårform och balans i mitten.
  • Stark konstruktion med kolfiber och basaltfibrer för överlägsen prestanda på banan.
  • Behaglig känsla tack vare soft eva-kärnan som ger en trevlig känsla när du slår.
  • Med de grova planen uppnås bättre effekter med varje skott, vilket ger precision och kontroll.
  • Star balance-delen garanterar större smidighet i rörelserna, underlättar spelet och minskar ansträngningen.
  • Ingår i Star Vie 2024 racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Detta racket är särskilt designat för avancerade eller höga spelare som söker en perfekt balans mellan kontroll i bakdelen av banan och kraftiga slag nära nätet. Dess mångsidighet gör det till det idealiska valet för dem som vill anpassa sig till varje situation på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Star Vie Basalto Soft 2024 utmärker sig inte bara i prestanda, utan också i design. Tillverkad i Spanien av Star Vie, garanterar den kvalitet och hållbarhet. Denna säsong, med dess synliga kolfiberfinish tillsammans med detaljer i neongult, gör den till en av de mest iögonfallande och önskvärda racketarna på marknaden.

Lär dig mer om Star Vie märket

Star Vie är ett märke med en djup tradition inom padelvärlden. Sedan början har det utmärkt sig för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Tillverkad i Spanien, har den tagit hantverk och precision till en ny nivå, och erbjuder produkter som skiljer sig ut både på den professionella och amatörmässiga kretsen.

Genom åren har Star Vie utvecklats, anpassat teknologier och förbättrat sina designer, men har alltid behållit sin essens. Passionen och engagemanget som läggs i varje racket är vad som har gjort Star Vie till ett av de mest respekterade och önskade märkena inom padelvärlden.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter