Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024
  • Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024
  • Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024

Star Vie Aquila Blue Tour Edition 2024

PVP: 2 435,34 kr
1 096,45 kr
-55% Star Vie
Star Vie Aquila Blue Tour Edition AQUILAWPT | Dominera padelbanan med Aquila Blue Tour Edition från Star Vie. Design, kraft och kontroll i ett 2024-racket. Känn förändringen i ditt spel och gör skillnad!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Aquila Blue Tour Edition

Upptäck den nya Aquila Blue Tour Edition från Star Vie. Det perfekta valet för de spelare som vill maximera sitt spel på padelbanan. Med enastående hanterbarhet och den perfekta balansen mellan kraft, kontroll och bollutgång, låter detta padelracket dig ta ditt offensiva spel till nästa nivå.

Den utmärker sig med sin SOFT30 kärna och dess fullständiga sammansättning i 3K-kolfiber, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft vid varje slag. Dessutom förbättrar dess unika design inte bara estetiken utan också spelupplevelsen, och ger dig allt du behöver för att dominera på padelbanan.

Egenskaper för padelracket Aquila Blue Tour Edition

  • NYHET: Införande av holografiska element på ytan och profilen
  • SOFT 30 gomdensitet för snabbare bollhastighet
  • Dropform med optimal balanspunkt mot spetsen
  • Extreme Spot tubteknologi som utvidgar sweet spot
  • Produkt tillverkad 100% i Spanien
  • Tillhör Star Vie 2024 padelracketkollektion

Vem riktar det sig till?

Idealisk för padelspelare som vill ta sin teknik till nästa nivå. Aquila Blue Tour Edition är den speciella utgåvan av en av de mest framstående allroundrackets på marknaden, designad för dem som söker exceptionell prestanda med varje slag.

Varför kommer du att gilla den?

Aquila Blue Tour Edition är en av Star Vies nya och spännande lanseringar för 2024-säsongen. Om du letar efter en kombination av design, kraft och kontroll är detta mellanklassracket det perfekta valet för dig. Upplev en radikal förändring i ditt spel!

Lär dig mer om Star Vie-märket

Star Vie är ett ledande märke i padelvärlden med en historia av engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har de fokuserat på att erbjuda högpresterande produkter, genom att kombinera avancerad teknik med estetiska designs.

Genom åren har Star Vie varit märket av val för många professionella och hobby padelspelare. Med en ständig strävan efter perfektion har de lyckats skapa padelrackets som anpassar sig till varje typ av spelare, och garanterar precision och kraft i varje slag.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-385 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter