Star Vie Aquila 2024
  • Star Vie Aquila 2024
  • Star Vie Aquila 2024

Star Vie Aquila 2024

PVP: 2 232,40 kr
2 028,35 kr
-10% Star Vie
Star Vie Aquila PSTA11000 | Upptäck den nya padelracket Aquila 2024 från Star Vie, perfekt för den offensiva medelnivåspelaren. Känn den perfekta balansen mellan kraft och kontroll nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Aquila vit

Star Vie Aquila padelracket är din biljett till en överlägsen upplevelse på planen, kombinerar en imponerande smidighet med oöverträffad kraft och kontroll. Denna tekniska juvel, noggrant utformad för medelnivå offensive spelare, excellerar i luften och förbluffar med sin acceleration, och ser till att varje slag räknas.

Med Power Balance-teknologi och Soft 30-gummidensitet kommer ditt spel att omvandlas, och leverera exceptionellt slag och utsökt balans som gör att du kan dominera varje match. Det är dags att ta ditt spel till nya höjder med Aquila 2024!

Funktioner av Aquila padelracket

  • 100% 3K-kolfiber i plan och tubulär, för robusthet och hållbarhet.
  • Power Balance, för optimal viktfördelning och en inriktning på kraft.
  • Droppformad som balanserar den optimala punkten mot racketens topp.
  • Soft 30-gummi, för ökad bollhastighet och enkelhet vid slående.
  • Reinforcement Torsion System, minimerar vibrationer och tar hand om dina leder.
  • Ingår i samlingen av Star Vie padelracketar 2024.

Vem är den riktad till?

Aquila från Star Vie är det perfekta valet för medelnivå padelspelare som söker inte bara en mångsidig racket, utan också en som är byggd med högkvalitativa material. Dess design och tekniska egenskaper är inriktade på de som har en lutning mot ett offensivt och luftigt spel, vilket gör att de kan dominera varje poäng från himlen.

Varför kommer du att gilla den?

Aquila blir din allierade på planen, och presenterar en värld där kraft och kontroll smälter samman för att skapa en symfoni av perfekta spel. Dess Soft 30-gummikärna ger oöverträffade spelförnimmelser, medan Power Balance-teknologin ger dig det där lilla extra vid varje slag. Det är dags att höja ditt spel med Aquila padelracket!

Läs mer om varumärket Star Vie

Star Vie är synonymt med excellens och kvalitet i padelvärlden. Med en historia som är grundad i skapandet av produkter som revolutionerar sättet att spela, har varumärket etablerat sig som en av marknadsledarna, erkänd och uppskattad av både proffs och amatörer.

Star Vies filosofi bygger på innovation och kvalitet, och ägnar otaliga forsknings- och utvecklingstimmar för att försäkra sig om att varje racket inte bara möter, utan överträffar spelarnas förväntningar. Med närvaro i många turneringar och mästerskap fortsätter Star Vie att vara en förebild i den internationella padelscenen.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter