Star Vie Titania Pro 2024
  • Star Vie Titania Pro 2024
  • Star Vie Titania Pro 2024

Star Vie Titania Pro 2024

PVP: 2 073,33 kr
1 870,85 kr
-10% Star Vie
Star Vie Titania Pro PSTTNP11000 | Upptäck Titania Pro från Star Vie 2024. Med toppmodern teknik erbjuder den en perfekt balans mellan kraft och kontroll för mellannivåspelare. Upplev en ny spelstandard och känn evolutionen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Pro padelracket

Att stiga in på padelbanan med Titania Pro från Star Vie är att påbörja en ny spelupplevelse. Detta racket, riktat till mellannivåspelare som vill förbättra sitt spel, utmärker sig för dess motståndskraft, hållbarhet och en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Med dess Pro 50 gummikärna och 100% 3K-karbonkomposition, lovar det att vara den perfekta partnern för dem som vill utmärka sig i varje match.

Titania Pro är inte en vanlig racket. Dess noggranna design och implementerade teknologier gör den till ett nödvändigt verktyg för att förbättra dina färdigheter på padelbanan. Snabba riktningsförändringar, otrolig acceleration i det luftburna spelet och solid försvar är bara några av de egenskaper som kommer att definiera din spelstil med den.

Egenskaper för Titania Pro racket

  • Teknologier Carbon Fiber och Tubular Carbon: 100% 3K-karbonkomposition i både yta och rörform.
  • Power Balance: Optimering av viktens fördelning, vilket ger en balans mot huvudet och garanterar exceptionell kraft.
  • Rund form med optimal punkt i planens mitt.
  • Gummets densitet Pro 50: Perfekt balans mellan kraft och kontroll.
  • Reinforcement Torsion System och Anatomic Bridge Design: Komfort och minskning av vibrationer.
  • Tillhör Star Vies 2024-racketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Titania Pro är särskilt utformad för padelspelare på mellannivå som vill förbättra sin teknik. Det är för dem som söker ett racket med utmärkta prestanda och som vill höja sitt spelnivå i varje match på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Denna modell är en av Star Vies stjärnlanseringar för säsongen 2024. Om du vill utvecklas i ditt spel och ha ett verktyg som stöder dig i varje slag, är Titania Pro ditt ideala val. Dessutom, som en mellanmodell, anpassar den sig perfekt till dina behov och låter dig upptäcka nya möjligheter på banan.

Upptäck mer om Star Vie-märket

Star Vie är ett benchmark-märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har det strävat efter att tillhandahålla spelare med högpresterande verktyg som passar deras specifika behov på banan.

Genom åren har Star Vie konsoliderat sin position på marknaden tack vare sin konstanta forskning och utveckling. Deras racketar är resultatet av noggrant ingenjörsarbete och design, avsedda att erbjuda maximal precision, kraft och komfort i varje slag. Med Star Vie har varje spelare förtroendet att ha ett racket som låter dem ta sitt spel till en annan nivå.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-385 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter