Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0

PVP: 2 303,70 kr
821,78 kr
-65% Star Vie
Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 Padelracket | Bra prestanda i attack och försvar med denna mångsidiga Star Vie padelracket, en modell som återkommer med 3k koltyg samt medium gummi inuti
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 2023 padelracket

Vi presenterar nyheten som Starvie Padel 2023 ger oss den här säsongen så att du kan välja din bästa allierade på banan. Om du vill bemästra alla aspekter av spelet kommer du att gilla det nya blå och röda Titania Kepler Pro 2.0 padelracket, en modell från Star Range som har gjorts med 3k kolfibertyg.

För att uppnå större kontroll har den designats med en rund form, som vidgar dess sweet spot, även om den också ger bra punch tack vare sin fokuserade balans. Det genererar också en fantastisk touch eftersom eva-gummi med medeldensitet har använts i kärnan och dess hjärtstycke ger den stor hanterbarhet.

Star Vie Titania Kepler Pro 2.0 röd och blå, egenskaper

  • Konstruktion med 3k kolfibertyg av nya La Star Vie Titania Kepler Pro 2.0
  • Runt format som vidgar träffytan och förlåter våra misstag.
  • Balans i centrum för att få en extra kraft.
  • Eva V50 medium density gummikärna som genererar en bekvämare touch.
  • Förstärkt struktur för större styrka.
  • Ny anti-torsionsbit i hjärtområdet för en stabil och solid träff.
  • Finns i samlingen av padelracket för att spela padel Star Fri 2023.

Vem är det till? Designad för avancerade eller medelhöga idrottare som vill göra ett kvalitetssprång till en mångsidig, bekväm kolpadelracket, eftersom den nya Titania Kepler erbjuder spektakulär prestanda i alla dess aspekter.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av kol och strukturella förstärkningar är den extremt motståndskraftig, vilket förlänger dess livslängd. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en förbättrad design eftersom den kombinerar den svarta bakgrunden med de redan karakteristiska röda och blåa färgerna för detaljerna i racket. Spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter