Star Vie Kenta 2024
  • Star Vie Kenta 2024
  • Star Vie Kenta 2024

Star Vie Kenta 2024

PVP: 3 016,64 kr
2 741,40 kr
-10% Star Vie
Star Vie Kenta PSTKP11000 | Upplev maximal kontroll och kraft med Star Vie Kenta 2024. Exceptionell design och ledande teknologier för överlägsen spelbarhet i varje match
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Kenta Padelracket

Dyk in i padelvärlden med Star Vie Kenta 2024, en padelracket som omdefinierar prestanda på banan. Dess noggranna design kombinerat med Star Vies oföränderliga engagemang för kvalitet erbjuder en oslagbar kontroll och stabilitet, vilket låter spelare ta sitt spel till nästa nivå med självförtroende och stil.

Den innovativa runda formen av Kenta förstärker varje slag och ger en oöverträffad spelupplevelse. Dessutom garanterar den förbättrade viktfordelningen i mitten mer precisa och kraftfulla slag, vilket gör den till det perfekta tillskottet för dem som vill dominera på padelracket.

Funktioner padelracket Star Vie Kenta 2024

  • Stor sweet spot: Korrigerar de mest decentraliserade bollarna och ger större precision.
  • Byggd med 2 lager av 3K-karbon: Ger en fastare känsla, optimerar kraften och kontrollen.
  • Soft 30-gummi: Ger en mjuk känsla, underlättar utförande av slag och erbjuder hanterbarhet.
  • Hex Tech-teknologi: Förstärker effekterna i slaget och ger större precision överallt på bladet.
  • Grip Noene Inside: Eliminerar vibrationer och maximerar komforten i varje slag.
  • Ingår i samlingen av padelracketar Star Vie 2024.

Vem är den avsedd för?

Denna racket är designad för spelaren som lever för padel, tränar 3 eller 4 gånger i veckan. Den är idealisk för dem som söker en perfekt balans mellan kraft, kontroll och komfort på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Star Vie Kenta 2024 är inte bara en padelracket, den är ett bevis på kvalitet och design. Tillverkad 100% i Spanien, den utmärker sig med sin felfria finish och sin eleganta design med gyllene toner. En skatt för varje padelälskare som uppskattar perfektion i varje detalj.

Lär dig mer om varumärket Star Vie

Star Vie har sedan starten varit en förebild inom padelvärlden. Född i Spanien, har detta varumärke genom åren visat ett outtröttligt engagemang för kvalitet och innovation, skapande racketar som återspeglar sportens sanna essens.

Med en rik historia och en tradition av excellens har Star Vie vunnit hjärtat hos många padelmästare. Att välja Star Vie är att välja en tradition av kvalitet, passion och oslagbar prestanda på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter