Star Vie Kenta Pro 2024
  • Star Vie Kenta Pro 2024
  • Star Vie Kenta Pro 2024

Star Vie Kenta Pro 2024

PVP: 3 016,64 kr
2 741,40 kr
-10% Star Vie
Star Vie Kenta Pro PSTKT11000 | Upptäck Star Vie Kenta Pro 2024, optimera din prestanda med maximal precision och kraft i varje slag. Känn varje match med förnyad passion!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Star Vie Kenta Pro padelracket

Star Vie Kenta Pro 2024 representerar spetskompetens inom padelracketar och är noggrant utformad för avancerade spelare som söker att optimera sin prestation på banan. Denna tekniska pärla förbättrar inte bara kontrollen och stabiliteten under spelet, utan tack vare sin innovativa design ger den varje slag mer kraft och ger en oöverträffad upplevelse.

Med den nya runda formen kommer varje spelare att känna en sublim balans mellan kontroll och kraft. Integrationen av Pro 50 gummi tillsammans med två lager av 3K kol gör Kenta Pro till det perfekta valet för dem som söker maximal precision och kraft i varje slag.

Egenskaper för Star Vie Kenta Pro 2024 padelracket

  • Utrustad med två lager av 3K-kol som ger överlägsen styvhet.
  • Rund form med centrerad balans som balanserar kraft och kontroll.
  • Pro 50 gummi med medium densitet, förstärker kontroll och kraft i slag.
  • Räfflade hexagonala mönster förstärker effekterna i slagen.
  • Geo Bridge-systemet ger extra hanterbarhet i spelet.
  • Ingår i Star Vie 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Den är speciellt utformad för avancerade spelare som ser banan som sitt andra hem. Det är det perfekta valet för dem som smidigt flyttar sig i bakkant av banan och snabbt växlar till attackmode, samtidigt som de alltid har kontroll över spelet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer inte bara att dra nytta av exceptionellt bekväma slag tack vare det innovativa Noene-handtaget, men du kommer också att bli förälskad i dess eleganta koldesign med guld detaljer. En äkta pärla på banan.

Lär dig mer om Star Vie märket

Star Vie är en ledare inom padelvärlden, känd för sitt outtröttliga åtagande om kvalitet och innovation. Från dess blygsamma början har Star Vie visat ett lidelsefullt engagemang för excellens, genom att skapa padelracketar som speglar sportens kärna.

Genom åren har Star Vie förankrat sitt arv och blivit märket som många mästare väljer. Genom att välja Star Vie väljer du en tradition av excellens, en rik historia och en oslagbar passion för padel.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter