Star Vie Triton 2024
  • Star Vie Triton 2024
  • Star Vie Triton 2024

Star Vie Triton 2024

PVP: 2 775,41 kr
2 522,00 kr
-10% Star Vie
Star Vie Triton PSTTF11000 | Upptäck Star Vie Triton 2024 med perfekt balans och innovativa teknologier, det är det idealiska valet för avancerade spelare som söker extra kraft.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Triton Padelracket

Upptäck Star Vie Triton 2024, en padelracket som omdefinierar begreppen kontroll och kraft i spelet. Märket Star Vie har alltid varit synonymt med kvalitet och prestanda, och med Triton-modellen tar de sin skicklighet ett steg längre. Den aerodynamiska designen som är införlivad i hjärtat av Triton-racket ger en perfekt balans som resulterar i oöverträffade spelkänslor. Varje slag känns fast och exakt, tack vare Anatomic Bridge Design-teknologin som underlättar en bekvämare och lämpligare hållning när du greppar racketen med båda händerna.

Full Plane Effect-teknologin som appliceras på racketens plan, med en stjärnformad grovhet, lägger inte bara till hållbarhet, utan förbättrar också kontrollen i spelet genom att tillåta precisionsutförande av effekter på bollen. Den extra längden på handtaget, känd som Longer Handgrip, optimerar greppets användbarhet, vilket ger större komfort och kontroll, vilket resulterar i kraftfullare och mer exakta slag. Star Vie Triton 2024 är avsedd att vara din partner på padelbanan, hjälper dig att dominera varje match.

Funktioner Star Vie Triton 2024 padelracket

  • Tårform med balans mot spetsen, som ger utmärkt slagkraft.
  • Medium - mjuk känsla tack vare dess eva-gummi-kärna, vilket underlättar utmärkt kontroll.
  • Relief på dess plan som möjliggör underbara effekter i varje skott.
  • Solid struktur med kolfiberrör och 3k-väv på ytan.
  • Ny hjärtdesign och Noene-grepp för att minimera vibrationerna.
  • Tillhör Star Vie 2024 padelracket-kollektionen.

Vem riktar sig till?

Star Vie Triton 2024 är det perfekta valet för de avancerade spelarna som söker extra kraft i sin slagning. Dess form och balans underlättar hastigheten när du slår bollen, även om det kräver god teknik för att få ut det mesta möjliga av det. Det är en racket som är utformad för de som vill utveckla sitt spel och utmärka sig i varje tävling på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Star Vie Triton 2024s bro ger en exceptionell manövrerbarhet och precision i varje slag. Dess visuella design är mycket attraktiv, med en kombination av synligt kol med vita kanter och silverdetaljer som inte kommer att gå obemärkt förbi. Juvelen i Star Vie-katalogen som kommer att få dig att lysa på padelbanan, känna en märkbar skillnad i din prestanda från första användningen!

Lär dig mer om Star Vie-märket

Star Vie är ett etablerat varumärke inom padelvärlden, känt för sin kvalitet och innovation som den erbjuder i varje produkt. Sedan starten har de strävat efter att tillhandahålla spelarna de nödvändiga verktygen för att prestera och tävla på högsta nivå.

Med en historia fylld med framgång och en kontinuerlig strävan efter framsteg inom teknik och design har Star Vie positionerat sig som ett av de föredragna märkena för professionella och amatörspelare. Deras racketar är resultatet av noggrann ingenjörskonst och passion för sporten, och garanterar alltid optimal prestanda på padelbanan. Upptäck skillnaden en Star Vie-racket kan göra i ditt spel!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter