Star Vie Kraken Soft
  • Star Vie Kraken Soft
  • Star Vie Kraken Soft

Star Vie Kraken Soft

PVP: 2 423,27 kr
1 297,64 kr
-47% Star Vie
Padelracket Kraken Soft Star Vie | Upptäck det nya Star Vie padel racket, Kraken Soft är ett racket med en halvmjuk touch som kommer att glädja alla spelare.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Kranken Soft

Känn bollen när den slår med det nya gröna och svarta Kraken Soft padelracket, en av nyheterna som Star Vie har utvecklat denna 2022. Tack vare användningen av mjukt eva-gummi genererar det en bekvämare beröring, absorberar vibrationer och ger utmärkt beröring och bollutgång.

På banan är den mycket väl kompenserad eftersom den presenterar en rivform med medium balans, så den erbjuder kraft och kontroll i lika stor utsträckning. Strukturen är gjord av kol med styvhetsförstärkning för större motstånd. Den har också en konstruktion med en 26-millimeters profil och innehåller extra sweet pot-teknik för att utöka sin sweet spot.

Star Vie Kraken Pro mjuk grön, funktioner

  • Den nya Star Vie Kraken Soft är mångsidig på grund av dess rivform och medelbalans.
  • Tillverkad av 100 % kol med styvhetsförstärkning som ger extraordinär styvhet.
  • Den sticker ut för sin nya form med en 26 mm profil.
  • Lågdensitetsgummi som förbättrar känseln och mjukar upp beröringen.
  • Extra Sweet Spot-teknik som kommer att minska våra optvingade fel.
  • Nytt handtag med längre längd för att göra greppet bekvämare.
  • Ingår i det avancerade utbudet av Star Vie 2022-racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelare på avancerad nivå som behöver kraft, kontroll och komfort eftersom den, på grund av sin design och konstruktion, erbjuder den bästa prestandan i attack och försvar samt en mjukare träff.

Varför kommer du att gilla det? Den här säsongen har handtaget förlängts lite mer, vilket förbättrar tvåhandsgreppet. Det är också en produkt tillverkad i Spanien, så den har kvalitetsmaterial samt en fantastisk finish som kombinerar svart, grått och grönt.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av padelracket, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto eller Jesús Moya bland andra.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter