Star Vie Triton Speed 2024
  • Star Vie Triton Speed 2024
  • Star Vie Triton Speed 2024

Star Vie Triton Speed 2024

PVP: 2 775,41 kr
2 522,00 kr
-10% Star Vie
Star Vie Triton Speed PSTTS11000 | Upptäck den nya Padelracket Star Vie Triton Speed 2024 med avancerad teknik för ett överlägset spel. Höj ditt spel och känn skillnaden med varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Triton Speed Padelracket

Upptäck Star Vie Triton Speed 2024, en padelracket designad för att revolutionera ditt spel på banan. Dess innovativa design och avancerade tekniska egenskaper är resultatet av Star Vies noggranna ingenjörskonst, som syftar till att erbjuda spelarna en överlägsen kontroll, komfort och kraft i varje slag. Full Plane Effect-teknologin tillsammans med den aerodynamiska designen av racketens hjärta, säkerställer en exceptionell och exakt spelupplevelse, och uppnår en märkbar prestanda i varje match.

Star Vie Triton Speed 2024 är inte bara ett bevis på kvalitet, utan också ett uttalande för de avancerade spelare som söker extra kraft utan att offra kontroll. Dess konstruktion med 3K-kolfiber på ytan erbjuder utmärkt styvhet och hållbarhet, medan den ultramjuka densitetsgummin garanterar en bekväm känsla och en exceptionell respons på banan. Teknikerna Longer Handgrip och Anatomic Bridge Design är tänkta att erbjuda överlägsen komfort och grepp, vilket möjliggör en hanterbarhet som kommer att överraska dig från första stund.

Egenskaper padelracket Star Vie Triton Speed 2024

  • Droppformen ger en bra sweet spot och mer kontroll i varje slag.
  • En något hög balans som ger extra kraft till ditt spel.
  • 3K-kolfiberväv för exceptionell hållbarhet och hållbarhet.
  • Mjuk känsla tack vare den ultramjuka densitetsgummin.
  • Räfflade plan som förstärker effekterna på bollen.
  • Tillhör kollektionen av Star Vie 2024-racketar.

Vem är det för?

Den här racketen är idealisk för avancerade idrottare som brukar kliva ut på banan flera gånger i veckan. Om du behöver en kraftfull men samtidigt bekväm racket, är Triton Speed ditt perfekta val. Som den mjukaste i serien, passar den de spelare som söker exceptionell prestanda och en solid respons i varje spelsituation, utan att offra komfort och hanterbarhet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Star Vie Triton Speed 2024 inte bara för dess prestanda på banan, utan också för dess estetik. Tillverkad i Spanien, garanterar denna racket högkvalitativa finish och en design i vitt och synlig kolfiber som inte kommer att gå obemärkt förbi. Dessutom, integrationen av flera teknologier utformade för att förbättra ditt spel, gör den här racketen till ett klokt val för de som vill utveckla sitt spel. Känn skillnaden med varje slag och dominera banan!

Upptäck mer om varumärket Star Vie

Star Vie är ett märke som har etablerat sig i padelvärlden tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovation. Från början har de strävat efter att erbjuda produkter som möter spelarnas behov, från nybörjare till proffs.

Med en historia rik på framgångar och ett rykte om excellens, fortsätter Star Vie att utvecklas och höja standarden i padelindustrin. Deras fokus på teknologisk innovation och design reflekterar deras passion för denna sport och deras önskan att hjälpa spelare att nå sin fulla potential på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter