Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Eva 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2022

Royal Padel RP790 Whip Eva 2022

PVP: 2 961,91 kr
2 522,55 kr
-15% Royal Padel
Få extra kraft med detta Royal Padel-racket, en mycket välbalanserad modell men med en eva gummikärna som ger den en hårdare touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP790 Whip Eva 2022

Upptäck i vår onlinebutik alla nyheter om Royal Padel 2022 . Köp RP790 Whip Eva orange padel racket, en mycket välbalanserad modell som sticker ut för sin extra kraft. Den har en eva gummikärna, vilket gör den hårdare och därför gynnar träffen.

Den bibehåller i rivformat med medium balans, så dess sweet spot är ganska bred. För sin konstruktion har glasfiber använts båda och den har förstärkts med kol. Det låter dig också ge bollen mer snurr tack vare den nya grova sandpappersliknande ytan.

RP 790 Whip Eva i orange, funktioner

  • Oversize form med centrerad balans av Royal Padel RP790 Whip Eva 2022.
  • Eva-gummit inuti ger den en hårdare touch.
  • Stötdämpningssystem som absorberar stötar.
  • Fibertech yta som ger den större spelbarhet och flexibilitet.
  • Utmärkt kraft utan att förlora kontrollen.
  • Förstärkt med kol för att ge den större motståndskraft.
  • Ny sträv yta som genererar otroliga effekter.
  • Finns i RP 2020 padel racketkollektionen.

Vem är det till? Lämplig för spelaren på hög nivå med en mångsidig spelstil som letar efter extra kraft i sitt spel, eftersom Whip Eva är ett balanserat padel racket men med en hårdare touch tack vare gummit inuti.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett Royal Padel-racket med fantastiskt värde för pengarna eftersom det samlar de bästa teknologierna från märket. Dessutom gör dess svarta estetiska och orangea detaljer den vackraste, du kommer att älska den!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter