Royal Padel RP M27 R-Ace 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Ace 2023

Royal Padel RP M27 R-Ace 2023

PVP: 3 839,50 kr
2 149,71 kr
-45% Royal Padel
padelracket Royal Padel RP M27 R-Ace 2023 | Ge dina skott mer kraft med detta Royal Padel powerracket, en högpresterande modell som presenterar ett diamantformat med balans på toppen
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Royal Padel RP M27 R-Ace blå

Upptäck en av nyheterna i Royal Padel 2023 som den innehåller i Line-serien: RP M27 R-Ace padelracket i blått. Den är designad för anfallsspelet eftersom den har designats med en ny diamantformad form och balans i toppen. Den innehåller även eva-gummi i kärnan, vilket ger den en halvhård touch.

Liksom resten av M27-modellerna har den en 100 % kolkonstruktion, som förstärker planen med 3k-tyg, så den är extremt tålig. Den har också en sträv yta samt ett stötdämpande antivibrationssystem för att säkerställa att vibrationer inte passerar till vår arm, vilket gör att vi spelar våra matcher utan obehag.

RP M27 R-Ace svart och blå, egenskaper

  • Ny diamantform med hög balans mellan Royal Padel RP M27 R-Ace 2023 för att uppnå mer kraft.
  • Snabb återhämtning eva gummikärna.
  • Ram och ytor i 100 % kolfiber med 3k-tyg för större motstånd och hållbarhet.
  • Stötdämpningssystem som eliminerar irriterande vibrationer.
  • Den har grovhet på ytan för att uppnå bättre effekter.
  • Den har förstärkts med X Torsion-systemet som ger större stabilitet.
  • Ren kraft med minimal förlust av kontroll.
  • Ny katalog med högpresterande racket Royal Padel 2023.

Vem är det till? Designad för professionella eller avancerade spelare med en offensiv spelprofil, eftersom den nya M27 R-ACE ger mer kraft när du slår på grund av dess höga balans och diamantformat, så att du enkelt kan slå bollen x 3.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de använda materialen erbjuder den en mycket halvhård touch med vilken du kan skriva ut mer fart till bollen. Dessutom är det estetiskt väldigt coolt eftersom kolet som ses har kombinerats med detaljer i blått och orange, spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter