Royal Padel RP 760 Carrera 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2023

Royal Padel RP 760 Carrera 2023

PVP: 1 755,20 kr
1 579,14 kr
-11% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 760 Carrera 2023 | Definiera din spelstil med detta mellanliggande Royal Padel-racket, en modell av utmärkt kvalitet - pris för att njuta av kraft, kontroll och komfort
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Royal Padel RP 760 Carrera blå vit logotyp

Följ enkelt din utveckling med RP 760 Carrera padelracket i blå och vit logotyp, en mellanmodell som Royal Padel 2023 har utvecklat med sina bästa material. Således presenterar den en glasfiberkonstruktion, som förbättrar dess spelbarhet och även med det mjuka eva-gummit inuti kommer du att njuta av en bekväm touch.

På banan är det ett mycket välbalanserat racket tack vare sitt droppformat och medium balans, så det ger kraft och kontroll lika mycket. Det är också ett padelracket som anpassar sig snabbt, så det blir inte svårt för dig att vänja dig vid det. Som avslutning har ramen förstärkts med kol, så den ger också mycket bra motstånd.

RP 760 Carrera vit och blå, egenskaper

  • Royal Padel RP 760 Carrera 2023 innehåller mjukt eva-gummi för en exceptionell touch.
  • Droppform med medium balans som ger den kraft och kontroll i lika delar.
  • Kolrör som ger den stor hållbarhet.
  • Mångsidig racket som snabbt anpassar sig till alla spelstilar.
  • Snabb anpassning, vilket hjälper oss att bli bättre.
  • Stabilt slag tack vare strukturella förstärkningar.
  • Tillgänglig i den nya padelracketkatalogen Royal Padel 2021.

Vem är det till? Den är lämplig för både en spelare på hög och medelhög nivå eftersom det är ett padelracket som anpassar sig snabbt, det är väldigt lätt att spela med det och det kommer att hjälpa oss att gå vidare tack vare det breda sweetspot som det erbjuder kombinerat med dess goda slag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med vanlig kvalitet till ett överkomligt pris. Dessutom presenterar den denna säsong en väldigt cool design som kombinerar blått med en vit logotyp samt röda detaljer, en av de mest slående i kollektionen!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter