Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023

Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023

PVP: 1 755,20 kr
1 239,07 kr
-30% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023 | Utmärkt prestanda på banan med detta Royal Padel-racket för dam, en droppformad modell, medium balans samt en mjukare touch med det mjuka eva-gummit
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Racket för dam Royal Padel RP 760 Carrera vit

Välj din allierade förbättring på banan med den omfattande katalogen som Royal Padel ställer till ditt förfogande för 2023. Upptäck RP 760 Carrera Woman padelracket i vitt, en modell för dam med vilken du kan njuta av den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort på banan Dessutom gör dess lättare vikt den mer hanterbar, så att du lätt kan flytta den.

För sin konstruktion kombinerar den glasfiber på planen och ett kolrör, vilket uppnår en bra balans mellan elasticitet och motstånd. Den har även mjukt eva-gummi i kärnan, vilket genererar en mer behaglig touch. Slutligen kommer du att njuta av både attack och försvar tack vare dess medelbalanserade tårform.

RP109 Chrono Junior svart och röd, egenskaper

  • Royal Padel RP 760 Carrera Woman 2023 har en lättare vikt, cirka 55 gram.
  • Oversize form med innesluten balans för att göra den mycket balanserad.
  • Konstruktion av glasfiberplan.
  • Kolrör som ger större styrka till strukturen.
  • Det låter dig utvecklas och definiera din spelstil.
  • Halvmjukt eva-gummi för en bekväm och skadefri träff.
  • Finns i Royal Padel 2023 racketkatalog för dam.

Vem är det till? För idrottare på hög eller medelhög nivå som letar efter ett balanserat och bekvämt padelracket för dam, eftersom nya Carrera för dam är mycket välbalanserad och bekväm tack vare kombinationen av använda material.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lägre vikt är den väldigt hanterbar, så det blir inte svårt för dig att flytta den. Den presenterar också en mycket feminin design med kombinationen i vitt och detaljer i turkos och rosa, du kommer att bli drottningen av dansgolvet!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter