Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024
  • Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024
  • Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024

Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024

PVP: 3 938,23 kr
3 279,48 kr
-17% Royal Padel
Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition RP4.02 | Upptäck det begränsade upplagan av padelracket Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024, perfekt för att lyfta ditt spel med stil. Upplev excellens!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition padelracket

Upplev innovation och stil med Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024, ett begränsat upplaga padelracket som tar ditt spel till nästa nivå. Använd av professionella i Premier Padel Open i Mexiko, detta racket utmärker sig med sin mångsidighet och design optimerad för maximal prestanda.

Modellen R4.0 Oxide Black är det officiella racketet för Mexikos Open, som erbjuder en exceptionell balans mellan kraft och kontroll med sin polyetenkärna och sin finish i glasfiber och kolfiber. Med en attraktiv design och avancerad teknologi är det det perfekta valet för spelare som vill sticka ut på banan.

Egenskaper för padelracket Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024

  • Begränsad upplaga Premier Padel Mexico för en oöverträffad exklusivitet.
  • Tårformad och mediumbalans för ett mångsidigt och kraftfullt spel.
  • Fibertech- och kolfiberkonstruktion för överlägsen motståndskraft och hållbarhet.
  • Ruff yta för att öka effekter och precision i slaget.
  • Polyeten- och EVA-gummi för en bekväm känsla och stor stötabsorption.
  • Ingår i Royal Padels prestigefyllda racketkollektion för år 2024.

Vem är det avsett för? Designad för avancerade spelare, särskilt de som njuter av ett aggressivt spel och vill förbättra sina volleys och uppnå en mer bekväm känsla tack vare polyetengummit.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att förälska dig i R4.0 Oxide för dess unika kombination av premiummaterial och innovativa teknologier, som erbjuder överlägsen prestanda på banan och en spektakulär design i svart och guld.

Upptäck mer om märket Royal Padel

Dyk in i arvet från Royal Padel, ett märke som representerar mer än tre decennier av kvalitet, innovation och ett djupt passion för padel, och erbjuder racketar som har varit valet för professionella spelare runt om i världen.

R4.0 Oxide är mer än ett racket, det är en symbol för excellens och tradition inom padelsporten, och återspeglar Royal Padels åtagande för design och innovation. Missa inte chansen att äga en del av padelns historia med denna begränsade upplaga.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter