Royal Padel R30 White Premier Padel 2024
  • Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

PVP: 3 828,53 kr
3 180,75 kr
-17% Royal Padel
Royal Padel R30 White Premier Padel | Höj ditt spel med Royal Padel R30 White Premier. Innovation och kvalitet smälter samman för att ge dig överlägsen kraft och kontroll. Begränsad upplaga modell!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel R30 vit Premier Padel padelracket

Dyk ner i excellens med Royal Padel R30 White Premier Padel 2024, den senaste innovationen från Royal Padel designad för padelentusiaster som kräver det bästa när det gäller prestanda och stil. Detta padelracket, som utmärker sig i 2024 års kollektion, lovar att transformera ditt spel med en oöverträffad mix av kraft och kontroll, perfekt för dem som vill sticka ut på banan.

Modellen R30 White Premier presenteras som en juvel i Royal Padels krona, och erbjuder spelarna ett kraftfullt men kontrollerat verktyg, perfekt för att möta alla utmaningar på banan. Tack vare dess banbrytande konstruktion och premiummaterial känns varje slag mer intuitivt och effektivt, vilket möjliggör en överlägsen spelupplevelse.

Egenskaper hos padelracketet Royal Padel R30 White Premier Padel 2024

  • Innovativ Fibertech-teknologi på ytan för exceptionell spelkontroll.
  • Kärna av mjuk polyetenskum som ger en bekväm och kraftfull respons vid varje slag.
  • Hög balans och diamantform för dominanta anfallsslag.
  • Hållbar konstruktion som garanterar lång livslängd och konstant prestanda.
  • Presenterar en exklusiv design för Premier Mendoza.
  • Tillhör Royal Padels begränsade upplagekollektion 2024.

Vem är den för?

Designad för avancerade och professionella spelare, är Royal Padel R30 idealisk för de som söker ett padelracket som balanserar kraft med kontroll perfekt. Den är särskilt lämplig för spelare som vill förbättra sitt offensiva spel utan att offra precision.

Varför kommer du att gilla den?

R30 White Premier kommer snabbt att bli din favoritspelkompis för dess förmåga att lyfta ditt spel till nya nivåer. Dess kombination av kraft, kontroll och elegant design kommer att låta dig möta dina motståndare med förtroende och stil.

Upptäck mer om märket Royal Padel

Royal Padel, ledande inom innovation och kvalitet, har varit i framkant för padelracketteknologi i årtionden. Varje racket är ett bevis på deras engagemang för exceptionell prestanda och spelarnöjdhet.

Sedan grundandet har Royal Padel varit synonymt med excellens och erbjudit spelare på alla nivåer precisa verktyg för att erövra banan. R30 White Premier Padel 2024 exemplifierar denna tradition, sätter en ny standard i branschen.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter