Royal Padel RP R Line Fury 2024
  • Royal Padel RP R Line Fury 2024
  • Royal Padel RP R Line Fury 2024

Royal Padel RP R Line Fury 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 268,51 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R Line Fury RFURY24 | Upptäck kraften och kontrollen med den nya Royal Padel RP R Line Fury i rött. Design och teknologi för att vinna på banan. Vänta inte längre och dominera spelet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP R Line Fury padelracket

Royal Padel RP R Line Fury 2024 är det ultimata uttrycket för innovation och prestanda på padelbanan. Dess avancerade design förstärker inte bara varje slag, utan omdefinierar även spelupplevelsen för de mest krävande tävlande. Denna modell är synonymt med kraft och precision, en förlängning av den erfarna spelarens vilja som inte nöjer sig med mindre än excellens.

Varje aspekt av RP M27 RLine Fury 2024 är designad för attack, samtidigt som den behåller en absolut kontroll som kommer att förbluffa dina motståndare. Ytan med "sandpapper" textur och förstärkningarna med 3D Hexcel Twill Aeronautical-karbon kombineras för att erbjuda en hållbarhet och spelbarhet som placerar denna padelracket på toppen av professionella spelares preferenser.

Egenskaper för padelracket Royal Padel RP R Line Fury 2024

  • Bred slagyta med låg balans för exceptionell kontroll.
  • Semihårt grepp tack vare dess EVA-skumkärna, idealiskt för spelare som söker en fastare känsla vid slag.
  • Robust struktur med 3K 3D Hexcel Twill Aeronautical-karbon i tubform och väv, vilket säkerställer överlägsen motståndskraft.
  • Planer med sandpapperstextur för att öka effekterna och dominera det luftrumsliga spelet.
  • Omedelbar anpassningsförmåga och maximal prestanda i varje match.
  • Ingår i Royal Padels padelracketkollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Royal Padel RP R Line Fury 2024 är särskilt utformad för tekniska spelare på avancerad nivå som dominerar spelet med en aggressiv stil och söker en padelracket med kontroll och en hårdare känsla för definitiv slagkraft.

Varför kommer du att gilla den?

För att Royal Padel Fury 2024 förbättras med varje version, genom innovationer inom teknik och design. Dess nya utseende med exponerat kol och detaljer i rött drar inte bara blickar till sig utan lovar också en oöverträffad prestanda på banan.

Upptäck mer om märket Royal Padel

Royal Padel har lett marknaden med högkvalitativa padelracketar sedan starten. Deras engagemang för innovation och teknik har gjort att varje modell ivrigt efterlängtats av både entusiaster och professionella inom padelsporten.

Varje Royal Padel padelracket är ett mästerverk som är resultatet av kontinuerlig forskning och utveckling. Märket har intagit en hedersplats på padelbanorna, genom att erbjuda spelarna verktyg för att ta sitt spel till nästa nivå.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter