Royal Padel RP Whip Extreme 2024
  • Royal Padel RP Whip Extreme 2024
  • Royal Padel RP Whip Extreme 2024

Royal Padel RP Whip Extreme 2024

PVP: 3 181,30 kr
2 675,93 kr
-16% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Extreme WHEXT24 | Höj ditt spel med Royal Padel RP Whip Extreme 2024, designad för maximal kontroll och stil. Upptäck kraften och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP Whip Extreme padelracket

Möt den majestätiska Royal Padel RP Whip Extreme 2024, det senaste tillskottet till Royal Padels kronjuveler, perfekt för tekniska spelare som söker excellens i varje slag. Denna modell höjer inte bara ditt spel med en kombination av precision och kraft, den erbjuder också maximal komfort och skydd mot skador tack vare sin avancerade vibrationabsorberande teknologi.

RP Whip Extreme 2024 lyser på banan med sin eleganta svarta design med guldiga och orange detaljer, och lovar att inte bara vara en förlängning av din kropp utan även en spegling av din sofistikerade stil. Designad för att passa perfekt i handen på alla erfarna spelare, kommer detta padelracket att bli en oumbärlig allierad på banan.

Egenskaper hos Royal Padel RP Whip Extreme 2024 padelracket

  • Perfekt balans mellan kraft och kontroll med dess tårformade design och medelbalans.
  • Konstruktion av glasfiber med förstärkt struktur och grov finish för avancerade effekter på bollen.
  • Obestridlig känsla och snabb anpassning till spelet tack vare polyetengummit.
  • Hög vibrationabsorption med den dubbla centrala staget, tar hand om dina leder.
  • Kärna av ultramjukt polyetengummi för omedelbar återhämtning efter påverkan.
  • Tillhör Royal Padels racketkollektion för 2024.

Vem är den avsedd för?

RP Whip Extreme 2024 är utformad för erfarna spelare som regelbundet tränar eller tävlar, som söker ett racket som anpassar sig till vilken spelstil som helst och som ger en bekväm träff varje gång.

Varför kommer du att gilla den?

För att RP Whip Extreme 2024 erbjuder dig de bästa upplevelserna på banan med sin spektakulära design och exceptionella prestanda. Färgkombinationen och materialkvaliteten kommer att få dig att sticka ut inte bara genom ditt spel utan även genom din närvaro.

Upptäck mer om varumärket Royal Padel

Royal Padel, ett varumärke som är synonymt med innovation och kvalitet, har varit en grundpelare i padelvärlden sedan dess grundande. Royal Padels racketar är valet för de som värderar tradition och hantverk i sin sportutrustning.

I firandet av sitt 34-årsjubileum fortsätter Royal Padel sitt arv med RP Whip Extreme 2024, ett racket som innesluter årtionden av passion för sporten och engagemang för excellens.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter