Royal Padel RP Whip Eva 2024
  • Royal Padel RP Whip Eva 2024
  • Royal Padel RP Whip Eva 2024

Royal Padel RP Whip Eva 2024

PVP: 2 852,20 kr
2 393,02 kr
-17% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Eva WHEVA24 | Dominera banan med Royal Padel RP Whip Eva 2024, en revolutionerande design som förenar teknologi och stil för tävlingsspelare. Upplev spelet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Royal Padel RP Whip Eva padelracket

Upptäck Royal Padel RP Whip Eva 2024, det perfekta valet för tekniska spelare som söker en fusion av precision, kraft och komfort. Denna modell utmärker sig med sin kärna av Eva Hard gummi och sin konstruktion av glasfiber med kolförstärkningar, designad för att absorbera stötar och minska vibrationer, vilket garanterar överlägsen spelbarhet och mindre risk för skador.

Med en innovativ design i gråa och orange nyanser är RP Whip Eva 2024 inte bara en förebild i prestanda utan också i stil. Dess balanserade struktur och material av hög kvalitet ger bekväma slag och exceptionell kontroll, vilket låter dig sticka ut på banan denna säsong.

Egenskaper för Royal Padel RP Whip Eva 2024 padelracket

  • Eva Hard gummi kärna för överlägsen stötabsorption.
  • Tårdroppformad modell med centrerad balans som ger kraft och kontroll.
  • Struktur av glasfiber förstärkt med kol för ökad hållbarhet.
  • "Rough surface" yta för bättre respons vid effektfulla slag.
  • Tillhör Royal Padel racketkollektionen 2024.

Vem är den avsedd för?

RP Whip Eva 2024 är idealisk för tävlingsspelare som söker ett balanserat racket som erbjuder både kontroll och kraft, och en torr känsla som förbättrar deras teknik på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Eftersom RP Whip Eva 2024 har designats med de högsta kvalitetsstandarderna, som kombinerar innovativ teknik och förstklassiga material för att ge dig en oöverträffad spelupplevelse. Dess uppdaterade design säkerställer att du inte bara spelar med det bästa, utan också visar det.

Lär dig mer om märket Royal Padel

Royal Padel, synonymt med innovation och kvalitet, har etablerat ett arv inom padelvärlden. Med RP Whip Eva 2024 fortsätter de att erbjuda högpresterande racketar som återspeglar mer än tre decenniers passion och engagemang för sporten.

Skaffa den nya kollektionen av padelprodukter från Royal Padel, du kommer att njuta av fantastiska känslor samt finish. Känn padelns kraft i dina händer med den nya racketkollektionen – du hittar ett stort utbud av modeller!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter