Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG224 keps Grön fluor
  • Bullpadel BPG224 keps Grön fluor
  • Bullpadel BPG224 keps Grön fluor

Bullpadel BPG224 keps Grön fluor

PVP: 186,49 kr
142,06 kr
-24% Bullpadel
Paddelkeps Bullpadel BPG224 Grön fluor | Denna sommar skyddar din hud från solen med Bullpadel BPG224 keps i grönt, ett tillbehör som också hjälper till att förhindra att svett faller in i ögonen

Keps för padel Bullpadel BPG224 Grön fluor

Köp före någon annan den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel 2022. Njut av padelkepsen BPG224 med en mycket slående fluorgrön design men som du också kan hitta i en mängd olika färger för att välja den du gillar mest.

Å andra sidan är det ett perfekt komplement för att förhindra att solens strålar når ditt ansikte och på så sätt skapa brännskador, även om det också hjälper till att förhindra att svett faller ner i ögonen tack vare förstärkningen som ingår i panndelen. En justerbar rem har medföljt för att hjälpa till att justera den efter din smak.

Bullpadel BPG224 grön keps med blå logotyp, funktioner

  • Bullpadel BPG224 Green fluor har designats med en justerbar rem.
  • Brett padel racket för bättre synfält.
  • Det hjälper genom att absorbera svett och sedan driva ut det.
  • Mjukt och lätt tyg.
  • Stor motståndskraft mot slitage och tvätt.
  • Bullpadel 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för personer som inte ens stoppas av värmen från att gå och träna och som letar efter ett tillbehör som skyddar dem från solsting eller värmeslag, speciellt på sommaren när temperaturen stiger.

Varför kommer du att gilla det? Utan tvekan tack vare sin fantastiska design i fluorescerande grönt med logotypens detalj i marinblått, en perfekt kombination för dig som gillar att väcka uppmärksamhet när det kommer till påklädning, även om du även kan få kepsen i fler färger.diskret.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna med de nya Bullpadel-produkterna, de kommer inte att göra dig besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter