Cap Bullpadel BPG-232 svart
  • Cap Bullpadel BPG-232 svart

Cap Bullpadel BPG-232 svart

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-232 svart | Bli fullt utrustad med den nya tillbehörskatalogen för märket Bullpadel där du kan hitta samlingen av capar med ett stort antal modeller
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap Bullpadel BPG-232 svart padel

Du kan nu hitta i vår online padelbutik en bred katalog av tillbehör för att fullt ut rusta dig för tävlingen. Inuti kan du hitta den nya Bullpadel-kollektionen där BPG-232-capen finns, som har designats i svart med vita detaljer.

När den väl tagits på är den mest bekväm eftersom den har designats med bi-elastiskt tyg som ger en mycket bra passform men utan att vara för tight. Likaså är dess padelracket mycket brett, vilket hjälper till att skydda ögonen från solen och ansiktet från brännskador.

Bullpadel cap BPG-232 i svart färg, egenskaper

  • Du kan justera Bullpadel BPG-232-capen med tejpen på baksidan.
  • Tillåter ventilation av svett så att den inte ackumuleras medan du spelar.
  • Den står emot användning tack vare att den är gjord av polyestertyg.
  • Hjälper till att förhindra att svett kommer från din panna in i ögonen medan du spelar.
  • Finns i ett stort antal färger att välja mellan.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Den har designats med tanke på alla de människor som leker utomhus, för vilka de behöver ett tillbehör som skyddar deras hud och ögon från solens strålar, eftersom det har designats med ett mycket brett padelracket så att ingenting stoppar dig på banan. .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en högkvalitativ accessoar så att du kan leka med den länge, har den även designats i svart med vita detaljer, en kombination som du kan bära med ett stort antal kläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter