Gorra Asics PF Cap Performance Black
  • Gorra Asics PF Cap Performance Black

Gorra Asics PF Cap Performance Svart

PVP: 273,70 kr
207,88 kr
-25% Asics
Maximalt skydd med denna Asics-keps för att spela padel, den erbjuder skydd under solen samt ett klart synfält utan reflexer
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Gorra Asics PF Cap Performance Svart

Skydda dig själv från solen under de varmaste dagarna med PF Cap Performance Cap padelkeps med vit logotyp från Asics Padel 2021-katalogen. Dess huvudsakliga funktion är att fånga svett och förhindra värmeslag. Tack vare padel racketet undviks dessutom blixtar eller reflektioner av ljus.

Så med den svarta Asics-kepsen kommer du att ha ett klart synfält, så att inget distraherar dig. Den innehåller också en justerbar rem för bättre passform och bibehåller sin prestanda trots användningen du ger den eller tvättarna.

Asics PF Cap svart, funktioner

  • Justerbar bakre rem på Asics PF Cap Performance Cap.
  • Den torkar snabbt tack vare dess andningsbara fibrer.
  • Klassisk svartvit logotypdesign.
  • Absorberande band i pannan som fångar svett.
  • Den behåller sina egenskaper över tid.
  • Ny katalog med Asics Padel 2021 herrkepsar.

Vem är det till? Lämplig för alla pojkar eller tjejer som gillar att spela padel välutrustade, med en kvalitetskeps som förhindrar svettningar i ansiktet och ljusreflektioner under de varmaste dagarna.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin svarta design kombineras den med vilken look som helst så att du kan använda den både till sport och för att gå på promenad. Dessutom behåller dess tyger sina egenskaper över tid.

Ta reda på mer om varumärket ASICS

Vi har redan Asics Sport-katalogen tillgänglig, ett märke som överraskar oss varje säsong med teknologier anpassade för padel och fantastisk design i sina Padel rackets, skor, kit och tillbehör.

För närvarande har den ett stort antal professionella spelare: Pablo Lima är dess största representant och blir ambassadör för företaget och representerar det på alla domstolar i världen.

Features År: 2021
Våra bästa produkter