Cap Bullpadel BPG-242 lövgrön
  • Cap Bullpadel BPG-242 lövgrön

Cap Bullpadel BPG-242 lövgrön

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-242 lövgrön | Skydda din blick och förbättra ditt spel med Bullpadel BPG-242 kepsen i lövgrönt. Ergonomisk design, perfekt passform och unik stil för den moderna spelaren.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap padel Bullpadel BPG-242

Upptäck Bullpadel BPG-242 Cap i lövgrönt, det ultimata tillbehöret för varje padelspelare som söker att kombinera funktionalitet med stil. Denna keps skyddar dig inte bara från solen och minimerar bländning under dina matcher, utan dess lövgröna färg med svart logga lägger till en distinkt touch till din utrustning. Tillverkad i bi-elastisk polyester, erbjuder den exceptionell komfort och passform för alla spelare.

Med ett justerbart band i två färger och loggan broderad på skärmen, positionerar sig Bullpadel BPG-242 kepsen som ett överlägset val för atleter som värderar både estetik och funktionalitet i sina sporttillbehör. Dess ergonomiska design säkerställer optimalt skydd mot solen samtidigt som den håller ditt huvud svalt och torrt tack vare dess snabbtorkande tyg.

Egenskaper för Bullpadel BPG-242 Cap i lövgrönt

  • Sammansättning av 100% bi-elastisk polyester, vilket garanterar hållbarhet och flexibilitet.
  • Logga broderad ovanför skärmen för en autentisk sportig stil.
  • Justerbart band, vilket möjliggör en anpassad passform för alla huvudstorlekar.
  • Snabbtorkande tyg, idealiskt för att hålla huvudet svalt och torrt i varma förhållanden.
  • Lövgrön färg med svart logga, erbjuder en attraktiv design som är lätt att matcha.
  • Tillhör Bullpadel tillbehörskollektion 2024.

Vem är den för?

Denna keps är designad för padelspelare på alla nivåer som söker en effektiv lösning för att skydda sig mot solen på planen. Perfekt för de som även värderar sportmode och önskar lägga till ett stilfullt och funktionellt tillbehör till sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Bullpadel BPG-242 kepsen för dess perfekta kombination av modern design, komfort och solskydd. Dess anpassningsbara passform och snabbtorkande tyg gör den idealisk för långa dagar på planen, hållande dig fokuserad på spelet.

Upptäck mer om Bullpadel-märket

Bullpadel har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden, erkänt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har de tillhandahållit spelare med avancerad utrustning, speciellt utformad för att förbättra deras prestanda på planen.

Bullpadel BPG-242 kepsen i lövgrönt är ett återspegling av märkets innovativa anda, kombinerande avancerad teknologi med tilltalande designer för att möta de moderna idrottarnas behov. Genom att välja Bullpadel, väljer du ett märke som förstår och stödjer din passion för padel.

Features År: 2024
Våra bästa produkter