Cap Bullpadel BPG-243 intensivt blått
  • Cap Bullpadel BPG-243 intensivt blått

Cap Bullpadel BPG-243 intensivt blått

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-243 intensivt blått | Visa stil och skydd på banan med Keps Bullpadel BPG-243 i intensivt blått. Komfort och överlägsen design för varje spel. Upptäck skillnaden nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap padel Bullpadel BPG-243 intensivt blått

Fullända din sportiga look med kepsen Bullpadel BPG-243 i intensivt blått, ett oumbärligt tillbehör för varje padelspelare som söker stil och funktionalitet. Denna keps kombinerar en modern estetik med avancerade tekniska egenskaper för att erbjuda en överlägsen användarupplevelse. Den intensivt blåa färgen fångar inte bara uppmärksamheten utan lägger också till en touch av elegans till din sportklädsel.

Tillverkad av 100% bi-elastisk polyester, säkerställer kepsen Bullpadel BPG-243 exceptionell komfort och anpassningsförmåga. Den förböjda skärmen skyddar dina ögon från solen under intensiva matcher, medan stängningssystemet i nacken gör det lätt för dig att justera den för en perfekt passform. Dessutom inkluderar designen små perforeringar för bättre ventilation och ett dubbelt tyglager i pannområdet för optimal svettabsorption.

Egenskaper keps Bullpadel BPG-243 intensivt blått

  • Tillverkad av 100% bi-elastisk polyester för maximal komfort och anpassningsbarhet.
  • Förböjd skärm och justerbart stängningssystem för en personlig passform.
  • Dubbel tyglager i pannområdet för överlägsen svettabsorption.
  • Små perforeringar för lämplig ventilation.
  • Inkluderar Bullpadels metalliska logotyp på skärmen, vilket lägger till en distinktion.
  • Tillhör Bullpadels tillbehörskollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Kepsen Bullpadel BPG-243 är designad för padelspelare på alla nivåer som värdesätter skydd mot sol och svett utan att offra stil. Idealisk för de som söker ett funktionellt tillbehör som kompletterar deras sportutrustning och låter dem sticka ut på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna keps för dess kombination av stil, komfort och funktionalitet. Uppmärksamheten på detaljer i dess design och kvaliteten på materialen säkerställer att du förblir fokuserad på ditt spel, skyddad från sol och svett, med en oöverträffad stil.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Bullpadel lett utvecklingen av högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer, genom att kombinera banbrytande teknik med attraktiva design.

Genom att välja Bullpadel blir du del av en gemenskap av spelare som föredrar excellens och stil. Med Bullpadel är du alltid ett steg före, både på och utanför banan.

Features År: 2024
Våra bästa produkter